JOKIĆ NA METI ŽESTOKIH NAPADA AMERIKANACA: ''Nezahvalan je, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!''
Nikola Jokić, Foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

navijači bez dlake na jeziku

JOKIĆ NA METI ŽESTOKIH NAPADA AMERIKANACA: ''Nezahvalan je, bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje!''

Svašta su imali da kažu najboljem košarkašu sveta

Objavljeno:

Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, je odigrao svoj šesti OL-star meč, pa je i ovoga puta drugima prepustio slavu, pošto nije želeo da ulaže previše truda.

On je meč završio sa skromnih 13 poena, a čitavog vikenda je bio na raspolaganju medijima.

I dok se pred utakmicu Istoka i Zapada zabavljao sa Lebronom Džejmsom, i naravno Lukom Dončićem, navijači su primetili da ga nikako nisu zanimale obaveze u noći između subote i nedelje.

Stef Kari, Nikola Jokić, NBA Ol-star
foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Tada je na programu bilo takmičenje u veštinama, a istovremeno su superstarovi predstavljeni na parketu u Indijanapolisu, gde ih je čekala publika na tribinama. Jokić kao da nije želeo da bude tu, nego sa svojom porodicom ili konjima, pa nije delovao naročito zainteresovano.

Zbog toga su ga navijači napali, pošto su navikli od drugih superstarova da daju sve od sebe na Ol-star utakmicama, jer to za njih znači i više novca od sponzora i reklama. Jokić, ipak nije takav, pa nije mogao da se folira ni na jednu utakmicu, tako da je sve govorio njegov izraz lica.

- Ovo je tako jadno, čoveče!", "Da li shvatate da je sport vrsta zabave, zar ne? Trebalo bi da budem uzbuđen što on igra, a on sam nije? Da, sigurno", "Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje", Navijači Denvera se onda pitaju zašto niko ne obraća pažnju na njih", "Nezahvalan je", "Ceo taj narativ ''ne želim da budem ovde'' je malo preteran u ovom trenutku. Da nije hteo da bude ovde, vratio bi se u Srbiju i gledao konjske trke, sigurno je već dovoljno zaradio i niko ga ne tera da bude tu", i slični komentari samo su se nizali.

Na sledećim linkovima možete videti kako je Nikola Jokić stvarno izgledao na Ol-star meču.

Bonus video:

02:56

OSLANJALI SE NA VETERANE: Jokić, Bogdanović, Bjelica i Marjanović otkrili ko im je pomogao na početku NBA karijere

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.