JOKIĆ SREĐUJE JOŠ JEDNO POJAČANJE?! Ovo bi izazvalo ZEMLJOTRES u Evropi!
Porter Džunio, Jokić i Džordan, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

AU

JOKIĆ SREĐUJE JOŠ JEDNO POJAČANJE?! Ovo bi izazvalo ZEMLJOTRES u Evropi!

Iskusni as se "nudi"

Objavljeno: 08:26h

Nije tajna da je Nikola Jokić "kumovao" dolasku Pi-Džeja Doužera u Partizan, a još jedan njegov saigrač bi mogao put Evrope.

Posle 15 sezona u NBA ligi, Deandre Džordan je konačno bio u "pravom" timu i zajedno sa Denver Nagetsima stigao do šampionskog prstena.

Iako ima 35 godina, voleo bi da iskusi igranje u Evropi.

- Nemam više tu želju. I dalje sam takmičarski nastrojen, i želim da pobeđujem i igram. Međutim, vi više nemate tu želju, nema sebičnosti u meni trenutno - rekao je Džordan za "Mundo Deportivo".

- Želim da budem uspešan. Želim da moji saigrači i ja budemo dobri kao kolektiv. I dalje učim svaki dan. Od veterana sa kojima sam igrao u prethodnim timovima naučio sam kako oni uključuju druge i razgovaraju sa drugima na pozitivan i motivišući način. Ali takođe pomažem momcima u stvarima koje bi trebalo da znaju. Mislim da radim dobar posao u održavanju ravnoteže, ali još uvek učim - rekao je Džordan.

Govorio je i o dvostrukom MVP-ju NBA lige. Uprkos tome što je na vrhuncu svoje igre, Jokić se i dalje trudi da napreduje, kaže Deandre.

Deandre Džordan
Deandre Džordanfoto: Jamie Schwaberow / Getty images / Profimedia

- Ako postoji nešto što pokušava da poboljša, rekao bih da je glasniji. Očigledno, njegova igra je neverovatna, radi neverovatne stvari za sve na terenu, ali je veoma važno da bude glasniji.

Jokić dolazi iz zemlje koja voli košarku, Srbije. Glavni grad Srbije, Beograd, jedini je grad u Evropi koji ima dva tima u najvećem evropskom košarkaškom takmičenju, Evroligi.

Kada bi se ukazala prilika, Jordan ne bi isključio mogućnost da se i sam preseli u Evropu.

- Voleo bih da igram u Evropi. Ne znam gde bih voleo da igram. Barsa? Volim Španiju, volim različite zemlje u Evropi. Mislim da je to mogućnost, a ako se ukaže, razmisliću o tome - zaključio je Džordan.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.