JOVIĆ UŠAO U RITAM: Nikola opet igrao za Majami i oduševio sa 2 trojke preko Markanena, ali je Hit izgubio! (VIDEO)
Nikola Jović i Kris Dan, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOVIĆ UŠAO U RITAM: Nikola opet igrao za Majami i oduševio sa 2 trojke preko Markanena, ali je Hit izgubio! (VIDEO)

Jović je uputio dva šuta na utakmici, oba za tri poena i oba je pogodio

Objavljeno:

Majami je poražen na gostovanju Juti 109:117, a Nikola Jović je drugi meč zaredom dobio šansu da zaigra u dresu Hita i za deset minuta na terenu imao šest poena, dva skoka i asistenciju.

Srpski reprezentativac je pokazao treneru Eriku Spolstri da može da računa na njega, iako se u poslednje vreme spekulisalo o tome, jer je u nekoliko navrata poslat u razvojnu ligu.

Jović je uputio dva šuta na utakmici, oba za tri poena i oba je pogodio, a zanimljivo je da su oba bila preko zvezde Džeza, Finca Laurija Markanena.

Ipak, Jović je brzo upao i u problem sa faulovima, napravio ih je pet, pa je i to uticalo na njegovu minutažu na ovom meču.

Kolin Sekston je bio najefikasniji kod Jute sa 22 poena i 5 asistencija, Kejonti Džordž je meč završio sa 21 poenom i šest skokova, Keli Olinik je uz 19 poena imao 19 asistencija i šest uhvaćenih lopti, dok su po 12 poena dodali Markanen i Simone Fontekio.

Najefikasniji kod Majamija bio je Bem Adebajo sa 28 poena uz 16 skokova, dok je Tajler Hiro imao 25 poena ali uz slabiji šut iz igre (9 od 22 iz igre i 2 od 7 za tri), a podbacio je lider ekipe sa Floride Džimi Batler koji je meč završio sa osam poena.

Majami je trenutno peti na istoku sa skorom 19-13, dok je Juta u zapadnoj konferenciji na 12. mestu sa učinkom 14-19.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.