PARTIZAN IDE NA FAJNAL FOR: Ohrabrujuće reči bivšeg kapitena crno-belih!
Lučić veruje u Partizan, Foto: Starsport©

verovanja

PARTIZAN IDE NA FAJNAL FOR: Ohrabrujuće reči bivšeg kapitena crno-belih!

Crno-beli za sada imaju dobre šanse da se plasiraju među osam najboljih

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su od Virtusa na domaćem terenom i tako su zatvorili 2023.godinu.

Ipak, crno-beli iza sebe imaju vrlo dobar skor koji im daje velike šanse da se klub plasira u plej-of

Bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić, koji sada nastupa u Bajernu, izdvojio je klubove koje smatra da će se plasirati na fajnal for

"Kako sada stvari stoje, očekujem iznenađenje, ako može tako da se kaže. Zasad je Virtus najveće iznenađenje, pa je pitanje hoće li pasti ili će uspeti da zadrže trenutni nivo igre do kraja. Očekivao sam da će Olimpijakos biti mnogo bolji ove sezone. Na Fajnal-foru vidim Real Madrid, pre svega. Zatim Fenerbahče – oni će se podići dolaskom Jasikevičusa, koji ima iskustvo odvođenja ekipa na Fajnal-for, a i tim je kvalitetan. Onda Partizan i… Teško mi je da se odlučim, ali reći ću – Monako", rekao je Lučić za Sport Klub.

Lučić je zbog povrede imao više vremena da prati utakmice na televiziji.

"Zbog povrede sam gledao mnogo više utakmica nego inače. Iznenađenje mi je što su kliknuli ranije nego inače, u odnosu na prethodnu godinu, a pogotovo u odnosu na pretprošlu. Pri tom su imali probleme tokom leta, sve što se izdešavalo sa Mirotićem i sklapanjem tima. Izgledaju dobro, prvo poluvreme utakmice sa Žalgirisom u Kaunasu bila je i ofanzivna i defanzivna klinika. Sezona je duga i nadam se da će imati sreće da budu zdravi. Na rezultate u ovoj sezoni, kao i svaki put u Srbiji, uticaće ishodi u derbijima – Partizan je slavio prva dva puta, a to dosta menja atmosferu, nabolje i nagore. Uz sve probleme – povrede Avramovića i Pantera – Partizan gura jako dobro, ja ih vidim na Fajnal-foru, pogotovo ako dođu do prednosti domaćeg terena. Videli smo već koliko znači ta neverovatna podrška, ove sezone su se nekoliko puta u Beogradu vraćali iz dvocifrenih minusa, a Željko Obradović je najbolji evropski trener", dodao je Lučić.

Lučić je za Partizan igrao od 2008. do 2013. godine, da bi nakon tri sezone u Valensiji, otišao 2016. u Bajern, čiji je još uvek član.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.