REAL SE "PROVUKAO" U LIONU: Baskonija nije mogla protiv "desetkovanog" Milana!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

REAL SE "PROVUKAO" U LIONU: Baskonija nije mogla protiv "desetkovanog" Milana!

Košarkaši Reala slavili su nakon produžetaka

Objavljeno:

Real Madrid je ostvario tesnu pobedu nad Asvelom rezultatom 77:76 u utakmici 17. kola Evrolige, odigranoj u Lionu.

Iako lider elitnog takmičenja nije imao lak zadatak u ovom meču, ključni trenutak desio se na početku poslednjeg kvartala kada je Real napravio seriju od 16 uzastopnih poena, preokrenuo rezultat i stekao dvocifrenu prednost, koju je, doduše, brzo izgubio.

Ipak, Tavares i Campazzo su u poslednjem minutu doneli Realu prednost od +3, a konačnih 77:76 postavio je koš Lovernja za Asvel.

Najefikasniji igrač Asvela bio je Luvavu sa 20 poena, dok je Li dodao 17 poena uz sedam asistencija, a Lovernj je postigao 16 poena. Kod Reala, Poarije je bio najefikasniji sa 17 poena i sedam skokova, Tavares je ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 12 skokova, dok je Musa dodao 10 poena.

Marinković je postigao 10 poena i zabeležio još jednu asistenciju u porazu Baskonije od Armanija u Milanu rezultatom 76:67.

Ipak, nisu mogli parirati raspoloženom triju "manekena", gde je Meli prednjačio sa 21 poenom, Fojtman je dodao 19 poena i ostvario 12 skokova, dok je Flakadori doprineo sa 14 poena, pet asistencija i četiri skoka.

U drugoj utakmici, Lučić je postigao 12 poena, uz dve asistencije i jedan skok, u pobedi Bajerna nad Valensijom rezultatom 85:84.

Dejvis sa 21 poenom i četiri skoka, te Džons sa 19 poena, sedam asistencija i četiri skoka, nisu uspeli pomoći gostima. Skor Valensije je 9-8, dok Bavarci imaju suprotan, 8-9.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.