"O ČEMU PRIČATE? ZGROŽEN SAM!" Željku Obradoviću nije prijalo ovo pitanje...
Željko Obradović, Foto: EPA/Kiko Huesca

ne dolazi u obzir

"O ČEMU PRIČATE? ZGROŽEN SAM!" Željku Obradoviću nije prijalo ovo pitanje...

To možda vi tako gledate - odgovorio je trener Partizana

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su prekinuli niz od pet pobeda u Evroligi na gostovanju Real Madridu, ali iako poraz od lidera i aktuelnog šampiona nije iznenadio, trener Željko Obradović je imao razloga da bude nezadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika.

Žoc je to iskazao na konferenciji posle meča, apostrofirao je olako izgubljene lopte i nedostatak borbenosti, a kao i obično kad je u ovakvom raspoloženju, nije mogao mirno da odgovora na neka pitanja novinara.

Tako je jedan španski novinar pitao o emocijama na terenu i o tome da li je prošlosezonska tuča na parketu u Madridu imala uticaj pre meča, da li je motivisala igrače Partizana da se revanširaju za poraz u četvrtfinalu plej-ofa.

Željko Obradović
foto: Starsport©

- To možda vi tako gledate, zašto da se revanširamo? O čemu pričate, igrali smo kao protiv svakog drugog tima. To što igramo protiv Reala, to je to. Nema nikakvog revanša i osvete. Zgrožen sam kada neko priča o tome i kada to izgovara. Zgrožen sam - rekao je Obradović i završio konferenciju jer pitanja više nije bilo. Valjda niko nije smeo...

Bonus video:

03:25

Anđušić posle čudesnog preokreta Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.