"KADA JE STIGAO POZIV ZVEZDE, ZNAO SAM DA MORAM DA PRIHVATIM!" Sferopulosu je Makabi otkaz uručio u njegovoj kući
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

OTVORIO DUŠU

"KADA JE STIGAO POZIV ZVEZDE, ZNAO SAM DA MORAM DA PRIHVATIM!" Sferopulosu je Makabi otkaz uručio u njegovoj kući

Najvažnije je da sam zadovoljan u Beogradu i radim sve za uspeh tima. sada sam srećan što sam trener u tako velikom klubu, rekao je Janis

Objavljeno:

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde pred večerašnji meč sa Makabijem u Beogradu dao je opširan intervju za “IsraelHayom.”

- Posle odlaska iz Makabija sam najviše želeo da se odmorim, razbistrim glavu, budem sa porodicom i napunim baterije. Postojale su neke ponude, ali nisam želeo da ih prihvatam. Kada je stigao poziv iz Zvezde shvatio sam da je pravi trenutak da se vratim i sada sam srećan što sam trener u tako velikom klubu - rekao je Sferopulos.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Nije tajna da ste letos imali razgovore sa Efesom i Baskonijom – gde je zapelo?

- Mislim da nije trenutak da pričam o tome šta se tačno dogodilo. Nekada se stvari dešavaju sa razlogom, ali sada mi je najvažnije da sam zadovoljan u Beogradu i radim sve za uspeh tima - istakao je Sferopulos.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Skoti Vilbekin je izjavio da Makabi nikada nije trebalo da vas otpusti. Postojali su određeni problemi među igračima, ali vi niste bili problem

- Moj odnos sa Vilbekinom je bio sjajan i bio je za dobrobit kluba. Vreme u kome sam otišao je bilo teško za obe strane, ali takve stvari se događaju. Ponekad je rastanak deo ljubavi, koja i dalje postoji i moja osećanja prema Makabiju se neće promeniti - jasan je Sferopulos.

Skoti Vilbekin u dresu Makabija
Skoti Vilbekin u dresu Makabijafoto: Starsport©

Vlasnici kluba iz Tel Aviva su su vam uručili otkaz u vašoj kući. Kako ste se osećali u tom trenutku?

- Bio je to težak trenutak, ali imam puno poštovanja prema njima i svemu što su radili za mene kada smo se borili za Makabi - poručio je Sferopulos.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Meč u Pioniru biće prvi protiv nekadašnjeg tima.

- Poseban trenutak za mene, pogotovo zbog svih godina u Makabiju. Ipak, sada sam u Zvezdi i daću sve u tih 40 minuta kako bih pobedio - zaključio je Sferopulos.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.