UHAPŠEN KOŠARKAŠ KOJI JE BIO NA PROBI U PARTIZANU: Sa devojkom optužen za UBISTVO medicinske sestre!
Čens Komanči, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

au

UHAPŠEN KOŠARKAŠ KOJI JE BIO NA PROBI U PARTIZANU: Sa devojkom optužen za UBISTVO medicinske sestre!

Detektivi su uspeli da pronađu ljudske ostatke u pustinjskoj oblasti

Objavljeno:

Američki košarkaš Čens Komanči (27), uhapšen je sa svojom devojkom Sakari Harnden (19) pod optužbom za ubistvo. Trenutno se nalaze u pritvoru u Sakramentu, a u utorak će biti izručeni državi Nevadi.

Centar je protekle dve sezone igrao za Stokton Kingse, filijalu Sakramento Kingsa u takozvanoj G-ligi, razvojnoj ligi NBA.

Policijska uprava Las Vegasa objavila je u nedelju saopštenje u kom se navodi da će Komanči biti optuženi za otvoreno ubistvo, termin koji u državi Nevada uključuje ubistvo prvog stepena, ubistvo drugog stepena, dobrovoljno ubistvo iz nehata i ubistvo iz nehata. Odeljenje je saopštilo da je optužba usledila nakon što su pronašli ostatke žrtve u pustinji Henderson u Nevadi.

Komančija su u petak popodne uhapsili pripadnici kalifornijskog FBI-a zbog optužbi za otmicu u vezi sa slučajem nestalih osoba. Nije mu odobrena kaucija.

Stokton Kingsi su potvrdili za USA TODAY Sports da su otpustili Komančija. Tim nije imao više komentara. Ove sezone je u proseku beležio 14 poena i 7 skokova po utakmici.

Komanči je uhapšen „na osnovu razumnih informacija da se optuženi tereti krivično delo za koje je zaprećena smrt ili kazna zatvora preko jedne godine“.

Komanči je priveden u policiju nakon što je Marajna Rodžers (23) nestala. Rodžers, koja je živela i radila u Vašingtonu kao medicinska sestra, bila je u Las Vegasu u poseti prijateljima. Njen nestanak je prijavljen 6. decembra, dan nakon što su Stokton Kings igrali u Hendersonu. Kingsi su zatim imali utakmicu 7. decembra u Portlandu. Komanči je igrao u obe utakmice.

Policijska uprava Las Vegasa saopštila je da je Sakari Harnden takođe uhapšena u sredu u okrugu Klark u Nevadi pod optužbom za otmicu u ovom slučaju. Identifikovana je kao prijateljica Rodžersove i navodno se 5. decembra sastala sa njom i Komančijem, koji je identifikovan kao Harndenov dečko. Od tada nema traga Rodžersovoj.

- Na osnovu informacija dobijenih nakon hapšenja Harndena i Komanča, detektivi su uspeli da pronađu ljudske ostatke u pustinjskoj oblasti u Hendersonu u Nevadi koji su identifikovani kao ostaci Marajne Rodžers. Detektivi su utvrdili da su Harnden i Komanče odgovorni za ubistvo - stoji u saopštenju.

Komanči je igrao koledž košarku u Arizoni, a 2018. je bio na probi u Partizanu, ali nije zadovoljio tadašnjeg trenera Nenada Čanka. Ove godine je kratko bio član Portland Trejl Blejzersa i za njih je odigrao jedinu NBA utakmicu u karijeri.

Bonus video:

03:25

Anđušić posle čudesnog preokreta Partizana

(Espreso/USA TODAY Sports/Preneo: N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.