ŠOKANTNA IZJAVA KALINIĆA: "Ja bih Pantera ZGAZIO NA PEŠAČKOM! Zbog njega Partizan nije osvojio Evroligu!" (VIDEO)
Kevin Panter (desno), Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

au

ŠOKANTNA IZJAVA KALINIĆA: "Ja bih Pantera ZGAZIO NA PEŠAČKOM! Zbog njega Partizan nije osvojio Evroligu!" (VIDEO)

"Ja kao navijač Zvezde kažem šta može da se desi, koje čudo i desi se Panter"

Objavljeno:

Kevin Panter je brzo po povratku u tim Partizana pokazao koliko znači ekipi i posle "zagrevanja" protiv Panatinaikosa, bio najefikasniji igrač u pobedama nad Monakom i Olimpijom iz Milana u Evroligi.

Prošle sezone je kapiten Partizana bio najzaslužniji za plasman u četvrtfinale Evrolige i pobede u prve dve utakmice sa Realom u Madridu, ali neki će mu večito zamerati isključenje u tom drugom duelu i kaznu koja je "Kralju" pomogla da napravi preokret i kasnije osvoji takmičenje.

KK Partizan, KK Real Madrid, Kevin Panter, Serhio Ljulj, Geršon Jabusele
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

U podkastu Sport kluba "Večiti u Evroligi" gost je bio glumac Milan Kalinić, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, koji se dotakao pomenute situacije. Njegova izjavao o Kevinu Panteru uzburkala je javnost.

- Ja da sam navijač Partizana, govorim za prošlu godinu, bez obzira što je on ljubimac publike i odličan igrač, ja bih verovatno Pantera zgazio kolima na pešačkom prelazu. Zato što Partizan prošle godine, samo zbog Pantera i onog glupog poteza ne nije otišao na fajnal-for, već nije osvojio Evroligu - rekao je Milan Kalinić za Sport Klub, pa dodao:

- Ja gledam utakmicu i vidim da Partizan dobija i kažem, da li je moguće, osvojiće Evroligu. Ja kao navijač Zvezde kažem šta može da se desi, koje čudo i desi se Panter.

Bonus video:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.