"TI SI PLAĆEN DEČKO, ALO! KAKO JE ON BOLJI OD TEBE?" Vremešni navijač Zvezde objasnio KOŠARKU igračima u HIT snimku
Navijač Zvezde objasnio igračima košarku, Foto: Printscreen/Instagram/Whistle production

"Osvojiće Partizan"

"TI SI PLAĆEN DEČKO, ALO! KAKO JE ON BOLJI OD TEBE?" Vremešni navijač Zvezde objasnio KOŠARKU igračima u HIT snimku

Koliko je frustrirajuća igra košarkaša Zvezde njihovim navijačima najbolje je pokazao jedan vremešni fan

Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde preživljavaju mučnu sezonu svog košarkaškog tima, koji nikako ne može da pokrene u Evroligi gde je posle 13 kola tek na deobi 15. mesta sa skorom 4-9.

Iz Španije su se izabranici Janisa Sferopulosa vratili sa dva poraza u duplom kolu, a poslednji (87:85) je došao od Baskonije bivšeg trenera Duška Ivanovića koji je sa druge strane potpuno okrenuo sudbinu Baska, bar zasad.

Koliko je frustrirajuća igra košarkaša Zvezde njihovim navijačima najbolje je pokazao jedan vremešni fan u videu koji je postao hit na internetu.

Ovaj stariji navijač Zvezde ne može da shvati ni igrače ni grčkog trenera.

- I što Partizan igra? I što je osvajao po Evropi sve? Osvojiće bolan, normalno, s takvim (trenerom, Željkom Obradovićem, prim.aut). Ne može osvojiti ovaj (Sferopulos) što ovako stoji - rekao je 'Ćale' pa napravio komičnu imitaciju poze trenera Zvezde i nastavio:

- Čitavu utakmicu... Greše igrači, on ništa. Prođe i eto 'Malo smo pogriješili za nijansu'... Ma šta si pogriješio, Bog ti je*o mater, šest šuteva ti zaredom fulaju, ne zna pogoditi, ili ima tremu, šta je... Kako će ovaj igrač biti bolji od tebe: fizički si jači, treniraš kao i on, imaš uslove, pet godina igraš Evroligu - kako je on bolji od tebe? Kako on pogodi je*o ti mater, a ti ne možeš iz pet šuteva? Hajde mi objasni. Ti si plaćen, dečko, alo, ovo je profesionalno, tebi je non-stop ona u ruci - rekao je pa živo objasnio kako bi košarka trebalo da se igra:

- I nije košarka da ti šutneš na koš, ne baca se na koš lopta, nego se gađa koš. Gađa se da se pogodi, a ne da ti nju bacaš. Zvezdini igrači bacaju loptu prema košu pa ako uđe, uđe. Gađaj koš, je*o mater svoju, alo dečko, gađaj. Poenta je da ti koš pogodiš, ako ne pogodiš ko, džaba igraš - objasnio je 'Ćale'.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.