ŽELJKO OBRADOVIĆ HVALI GROBARE: "Hvala našoj publici i navijačima koji su..."
Obradović je bio zadovoljan posle trijumfa, Foto: Starsport©

VELIKA POBEDA

ŽELJKO OBRADOVIĆ HVALI GROBARE: "Hvala našoj publici i navijačima koji su..."

Obradović je bio zadovoljan posle trijumfa

Objavljeno:

Partizan je u četvrtak uveče pobedio Armani posle velikog preokreta (82:69) i sada je na skoru 7-6 u elitnom takmičenju.

"Od trenutka kada su imali 15 razlike mi smo krenuli u veliki preokret. Hvala našoj publici i navijačima koji su bili sjajni", rekao je Obradović na konferenciji za medije i dodao:

"Verovali smo na svakom tajm-autu , nastavili smo da igramo, to je bilo najvažnije da su igrači verovali. Izneli su igrači ovi utakmicu, ne bih nikog da apostrofiram, pohvale Kevinu, Jaramazu, Anđušiću i Brunu koji je igrao sa četiri lične greške".

Partizan na gostovanjima ima učinak 1-5.

"Evroliga duplo kolo, mi ovde možemo da pričamo svašta. Nijedan tim ne igra isto, možda samo Raal, ali tako je kako je. Ja sam njima govorio da je akcenat odbrane mora biti na Lou i Šildsu koi su glavni igrači, ovo je primer kako se igra. Moramo da krenemo da dobijemo utakmice na strani. Slede nam tri utakmice na strani, prvo Kaunas, onda Valensija i Madrid", kaže Željko.

Dotakao se i svog kolege i prijatelja na klupi Armanija, Mesine.

"Mesina je moj veliki prijatelj, tu ne postoji rivalstvo već samo veliko prijateljstvo. Ovo je nerealno na kojoj su oni poziciji, jer su oni mnogo dobra ekipa. Mi smo zajedno stvorili zajednicu trenera. On u Armaniju ima veliko poštovanje, ja njemu želim sve najbolje", istakao je Obradović.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.