JOVIĆ EMOTIVNO PRED MEČ SA ZVEZDOM: "Nije mi prijatno, ima mnogo emocija"
Jović je nakon dobrih izdanja na Svetskom prvenstvu zadužio dres španskog kluba, Foto: EPA/ Miguel Angel Polo

PROŠLOST

JOVIĆ EMOTIVNO PRED MEČ SA ZVEZDOM: "Nije mi prijatno, ima mnogo emocija"

Jović je nakon dobrih izdanja na Svetskom prvenstvu zadužio dres španskog kluba

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde od 20:30 igraju protiv Valensije u 12. kolu Evrolige.

Crveno-beli iz Beograda žele ostvariti prvu pobedu na gostujućem terenu, a u Valensiji će se susresti s dobro poznatim licem. Naime,Stefan Jović, koji je briljirao na Svetskom prvenstvu u Manili, ove sezone je pridružio španskom evroligašu Valensiji.

"Ulogu koju sam imao u reprerezentaciji, imam i ovde. Nije mi bio teško da se uklopim u sve ovo. Sistemi su sličnmi onima koje sam ima u nekim prethodnim klubovima", rekao je Jović za Sportklub.

Valenija je imala fenomalena start u Evroligi, a sada je u seriji loših rezulata.

"Nije dobar momenat za nas. Imali smo i težak raspored, u sedam dana imali pet evroligaških mečeva, uz mnoštvo sitnih povreda. Virus je prošao kroz ceo tim. Sada smo zdravi i nadam se da ćemo se vratiti na pravi kolsek", rekao je Jović.

"U dobrom raspoloženju i dobrom stanju dočekujemo ovaj meč. Što se tiče utakmice sa Zvezdom, igramo protiv protivnika koji je agresivan, koji ima ful roster i mnoštvo talenta. Očekuje nas duga i teška utakmica", rekao je reprezentativac Srbije.

Jović će večeras igrati protiv svog bivšeg tima.

"Nije mi prijatno, ima mnogo emocija. Mnogo poznatih lica, bivših saigrača, prijatelja. Specijalan momenat za mene. Trudući se da se to ostavim po strani i da što bolji budem na raspolaganju svom timu. Znaju oni mene, znam ja njih. Večeras smo protivnici, a posle prijatelji kao i svih ovih godina", poručio je Jović.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.