MIJAILOVIĆ NE PITA ŠTA KOŠTA: Partizan ne žali pare za NOVO POJAČANJE
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

opa

MIJAILOVIĆ NE PITA ŠTA KOŠTA: Partizan ne žali pare za NOVO POJAČANJE

Crno-beli aktivni na tržištu

Objavljeno: 18:40h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je govorio o potencijalnim pojačanjima u tekućoj sezoni i "zagolicao maštu" Grobara.

Bruno Kaboklo je već opravdao očekivanja, a nije tajna da crno-beli već duže vreme traže plejmejkera.

- Jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone, ali mi ne dovodimo igrače da budu samo broj. Na predlog trenera Obradovića i sportskog direktora Savića koji je stalno na tržištu, Upravni odbor na kraju odlučuje ko će doći u Partizan, zavisno od toga koliko košta neki igrač - rekao je Mijailović i intervjuu za "Republiku".

Ostoja MIjailović
Ostoja MIjailovićfoto: Starsport©

- Nismo ni centra želeli da dovodimo na silu. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazao da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početka sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj- dodao je prvi čovek Partizana.

Jogi Ferel je bio već viđen u redovima šampiona ABA lige, ali se situacija iskomplikovala.

- I dalje tražimo igrača na poziciji jedan. Prelazni rok i dalje traje. Ako uspemo da nađemo dovoljno kvalitetnog igrača, naći ćemo rešenje i probaćemo da ga dovedemo. Povećaćemo naš budžet koji smo u ovom trenutku i potrošili za ono što je projektovano, ali naći ćemo dodatni novac ako bude potrebno. Ako ne, završićemo sezonu sa postojećom ekipom - kaže Mijailović.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.