OBRADOVIĆ POSLE POBEDE DONEO LOŠE VESTI, VAŽAN IGRAČ SE POVREDIO: "Dobio je udarac, nije mogao da nastavi!"
Obradović je istakao da su prošle godine imali 4:9, a sada 5:6, Foto: Starsport©

loše vesti

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE DONEO LOŠE VESTI, VAŽAN IGRAČ SE POVREDIO: "Dobio je udarac, nije mogao da nastavi!"

Crno beli taman zalečili dva igrača

Objavljeno: 00:00h

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, čestitao je svom timu na pobedi protiv Panatinaikosa. Crno-beli su ostvarili trijumf rezultatom 92:87 posle produžetka u 11. kolu Evrolige, što predstavlja petu pobedu u toku dosadašnjeg dela sezone.

"Neverovatna utakmica. Čestitam igračima što su verovali", rekao je Obradović.

On je upitan i zašto Frenk Kaminski nije igrao u drugom poluvremenu.

"Kaminski je dobio udarac, nije mogao da igra. To je razlog", rekao je trener Partizana.

On je istakao i da su Mateuš Ponitka i Frenk Kaminski igrači za Evroligu.

"Ponitka se bori, Kaminski igra izvanredo, ne može mi u Partizan da dovedemo 12 Džordana. Ima mane, ali kada mu se jednom kaže on shvati. Oni su ljudi koji su tu, zadovoljan sam njihovim ponašanjem. Anđušić nije ubacio, ali je skočio kada je bilo najvažnije. Igraš odbranu, visoki zagradite, a mali uzimite loptu. Da ne objašnjavm dalje".

Da li je ova utakmica prekrekretnica?

"Kad se boriš, sve se vraća, a igrači se bore i na negativnom rezultatu od - 10 . Na osnovu borbenosti smo izvukli pobedu, verovali su, tu je bila energija, Igrao sam sa svim igračima, u minuta je sve stalo. Četitam igračima i ljudima sa tribine koji šalju energiju. Hvala im na tom. Sada smo na 5-6, a prošle godine smo bili na 4-9. Videćemo još dve utakmice. Nastaviću da verujem u svoje igrače, stajaću iza njih", rekao je Obradović.

O spekulacijama oko dolaska novih igrača? "Mogu da zamislim da koliko će biti. Ne mogu da se bavim portalima, ali važniji su nam igrači i Boga molim da nam se Trifa vrati. Nama je Panter jako bitan, ne znam da li postoji tim u Evropi kome je jeda igrač toliko važan. Da li bi Real igrao ovako da nema Tavaresa? Ovo su moji momci i ja njima verujem", rekao je Obradović.

Liderska uloga Pantera, koliko znači timu?

"Kada sam ga izabrao za kapitena, svima je bilo jasno zašto. To je čovek koji prvi dolazi, a poslednji odlazi. Lider u svemu. I kada se pojavi na terenu, zna se kada je vruće, da će kod njega lopta biti kod njega", rekao je Obradović.

Bonus video:

00:18

Atmosfera uoči meča u Leskovcu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.