"ZAVALI SE I UŽIVAJ" Jokić u prvom duelu RAZBIO Vembanjamu, pa ga pohvalio! REKORD SEZONE "Džokera" (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

samo gazi

"ZAVALI SE I UŽIVAJ" Jokić u prvom duelu RAZBIO Vembanjamu, pa ga pohvalio! REKORD SEZONE "Džokera" (VIDEO)

Jokić je izdominirao sa 39 poena, 11 skokova i devet asistencija i tako po ko zna koji put ove sezone bio na asistenciju od tripl-dabla

Objavljeno: 08:03h
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić je odigrao još jednu maestralnu partiju, a kada Denver igra kod kuće, to je dovoljno za pobedu, bez obzira što odbrana šampiona ponovo nije bila na nivou.

Nagetsi su svojoj "Bol areni" sa 132:120 pobedili San Antonio koji već odlično predvodi prvi pik sa drafta Viktor Vembanjama, ali i dalje je teško zamisliti da bi već u prvoj sezoni četa Grega Popoviča mogla do plej-ofa.

Jokić je izdominirao sa 39 poena (rekord sezone, 17/29 iz igre), 11 skokova i devet asistencija i tako po ko zna koji put ove sezone bio na asistenciju od tripl-dabla. Imao je i jednu ukradenu i pet izgubljenih lopti za 34 minuta u igri.

Dok je Džamal Marej odsutan zbog povrede, Jokića redovno najbolje prati Majkl Porter, a tako je bilo i ovoga puta pošto je postigao 25 poena. Redži Džekson je upisao 20.

Vembanjama je za Spurse postigao 22 poena uz 11 skokova.

- Momak ima 19 godina. On će promeniti igru 100%. On je već na tom putu. Samo se zavalite i uživajte u predstavi - pohvalio je Jokić Vembanjamu posle njihovog prvog duela.

Denver je sad na deobi trećeg mesta na Zapadu sa Finiksom (11-6), a San Antonio je poslednji (3-14).

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.