OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED BORAC: "Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji"
Obradović pred Borac, Foto: Starsport©

ABA LIGA

OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED BORAC: "Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji"

Crno beli imaju imperativ pobede

Objavljeno:

Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je važnost sprečavanja košarkaša Borca da postižu lake poene na predstojećem meču devetog kola regionalne ABA lige. Partizan će se sastati s ekipom Borca u ponedeljak od 20 časova.

"Igramo protiv tima koji igra izuzetno brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica, i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju", izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka izjavio je da je Borac definitivno agresivan tim.

"Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dodje i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobedjujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", naglasio je Ponjitka.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.