BOGDANOVIĆ REŠETAO, ATLANTA I INDIJANA DALI 309 POENA BEZ PRODUŽETAKA! Rajaković pao u Orlandu (VIDEO)
Bogdan Bogdanović prolazi pored Arona Nesimta, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA KUP

BOGDANOVIĆ REŠETAO, ATLANTA I INDIJANA DALI 309 POENA BEZ PRODUŽETAKA! Rajaković pao u Orlandu (VIDEO)

Tajris Haliburton je za Pejserse dao 38 poena i podelio 16 asistencija i još jednom potvrdio da je ove sezone na nivou najvećih zvezda lige

Objavljeno:

Sinoć su u NBA igrani mečevi koji su bili od duplog takmičarskog značaja s obzirom da su se računali i u okviru NBA kupa.

Bogdan Bogdanović je bio veoma zapažen, ali je njegova Atlanta ponovo poražena, treći put zaredom. Ovaj poraz je došao kod kuće, od Indijane, i to u utakmici u kojoj je postignuto 309 poena, bez produžetaka - 152:157!

Najbolji igrač utakmice bio je raspucani Tajris Haliburton koji je za Pejserse postigao 38 poena i podelio 16 asistencija i još jednom potvrdio da je ove sezone na nivou najvećih zvezda lige.

Poenterski mu je u redovima Hoksa parirao Trej Jang (takođe 38 poena), dok je Dežontej Marej imao 28. Bogdanović je ubacio 26 poena za isto toliko minuta na parketu, uz odličan šut iz igre (10/15, 2/5 trojke). Imao je kapiten reprezentacije Srbije i dva skoka.

Indijana se ovim trijumfom plasirala u četvrtfinale NBA kupa sa skorom 3-0, a Atlanta pred poslednje kolo grupne faze još ima šanse da prođe kao jedna od najboljih drugoplasiranih ekipa (1-2).

Drugi srpski predstavnik sinoć je bio Darko Rajaković čiji Toronto je izgubio na gostovanju Orlandu - 107:126.

Paulo Bankero je bio najefikasniji u redovima Medžika sa 25 poena, a Denis Šreder je za Reptorse ubacio 24.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.