NEĆE MOĆI DOK SE JOKIĆ PITA: Nikola tripl-dablom vodio Denver od minus 20 do plus 18 poena! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ma kakva povreda

NEĆE MOĆI DOK SE JOKIĆ PITA: Nikola tripl-dablom vodio Denver od minus 20 do plus 18 poena! (VIDEO)

Jokiću ovoga puta nije falila asistencija za tripl-dabl

Objavljeno: 08:14h
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić ne samo da je igrao za Denver protiv Nju Orleansa uprkos tome što se uoči meča našao na listi povređenih, nego je još jednom izdominirao i bio ključan u pobedi 134:116 posle velikog preokreta.

Jokiću ovoga puta nije falila asistencija za tripl-dabl već ih je imao 12, uz 35 poena (lični rekord sezone, 15/24 iz igre) i 14 skokova i tako prestigao Džejsona Kida i Lebrona Džejmsa na četvrtom mestu večite liste igrača sa ovim poduhvatom.

Imao je srpski centar i jednu blokadu, jednu ukradenu i dve izgubljene lopte za 36 minuta na terenu.

Pelikansi su imali čak 20 poena prednosti u drugoj četvrtini, ali su ih domaći već u trećoj stigli i prestigli, da bi u poslednjoj deonici izgradili dvocifrenu razliku i mirno pirveli meč kraju.

Nagetsi su bili bez povređenog Džamala Mareja, a Jokića je opet najbolje pratio Majkl Porter sa 22 poena i devet skokova, dok je prijatno iznenadio Džulijan Stroter sa 21 poenom. Aron Gordon je dodao 15 poena i 12 skokova.

Najbolji kod gostiju je bio Džordan Hokins sa 31 poenom. Brendon Ingram je imao 22, Zajon Vilijamson ostao nadomak tripl-dabla sa 21 poenom, 10 skokova i devet asistencija.

Bonus video:

00:20

Žena Nikole Jokića uživa na koncertu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.