POZNATI LITVANSKI NOVINARI ZABEZEKNUTI IZGLEDOM ZVEZDINOG TRENING CENTRA: Ostali su u ŠOKU! (FOTO)
Litvanci su bili iznenađeni spoljašnjim izgledom, Foto: printscreen/youtube/basketnews

NIJE BAŠ ZA POHVALU

POZNATI LITVANSKI NOVINARI ZABEZEKNUTI IZGLEDOM ZVEZDINOG TRENING CENTRA: Ostali su u ŠOKU! (FOTO)

Oni su u Beogradu bili kako bi pratili derbi

Objavljeno: 11:56h

Poznati litvanski novinari Donatas Urbonas, Gitis Blaževičius i August Šaliuskas, koji čine deo specijalizovanog košarkaškog sajta "Basketnews" posetili su Beograd prethodne nedelje, a razlog je bio - derbi.

Oni su u Beograd stigli dan pred "večiti derbi" u Evroligi, a odlučili su da pored meča posete i treninge obe ekipe, uzmu izjave od trenera i igrača i naprave materijal, te su se uputili ka treningu Crvene zvezde koji se održao u hali "Basket siti" u Žarkovu, a ono što su videli ih je šokiralo.

Naime, usled popunjenosti ostalih dvorana u terminu koji im je odgovarao, crveno-beli su odlučili da trening odrade u hali u Žarkovu, a njen spoljašnji izgled iznenadio je Litvance jer je, u najmanju ruku, neobičan.

Spoljašnji izgled hale
Spoljašnji izgled halefoto: printscreen/youtube/basketnews

Jedan od njih je istakao da će mnogi biti iznenađeni izgledom trening centra, dok je Donatas istakao da on voli da vidi različite tipove dvorana i da mu je i ovaj "okej".

U pitanju je trening dvorana FMP-a koja služi za treninge mlađih selekcija, ali koristi je i Crvena zvezda. Otvorena je 2008. godine u godini kada je FMP proslavljao 85. godina osnivanja kluba.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.