AVRAMOVIĆ JEDVA ČEKA NOVI DERBI: "Oni znaju ko smo mi!" OBRADOVIĆ: "Izuzetnu važnost ima utakmica"
Aleksa Avramović jedva čeka novi derbi Partizana i Zvezde, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

SPREMNI

AVRAMOVIĆ JEDVA ČEKA NOVI DERBI: "Oni znaju ko smo mi!" OBRADOVIĆ: "Izuzetnu važnost ima utakmica"

Posle neizvesnog dvoboja u Evroligi, košarkaše Partizana i Zvezde očekuje novi derbi, ovoga puta u ABA ligi

Objavljeno:

Posle neizvesnog dvoboja u Evroligi, košarkaše Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak od 20.00 očekuje novi derbi, ovoga puta u ABA ligi, a ponovo će crno-beli biti domaćini u "Štark areni".

Trener Partizana, Željko Obradović, izneo je svoja očekivanja od novog duela "večitih".

- Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde i u ABA ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i sutra. Izuzetnu važnost ima utakmica - rekao je Obradović, prenosi klub.

- Ono što je za nas najvažnije, to je da u situaciji u kojoj se nalazimo sa povredama, svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum - rekao je Obradović.

- Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači u evroligaškoj utakmici. Očekujemo da sve protekne u košarkaškoj atmosferi i da se nakon meča priča samo o košarci - dodao je on.

Aleksa Avramović, KK Partizan, Željko Obradović
foto: Starsport©

Junak Partizana u trijumfu u četvrtak (88:86), Aleksa Avramović, istakao je da je sutrašnja utakmica protiv Crvene zvezde mnogo važnija od prethodne u Evroligi.

- Posle poraza od Mege znamo da nemamo prava na kiks. Bićemo oslabljeni, naš kapiten Kevin Panter neće biti u sastavu. Moraćemo svi da nadomestimo taj gubitak i da damo sve od sebe da pobedimo Zvezdu - rekao je Avramović.

- Svi znamo ko su igrači rivala, oni znaju ko smo mi. Biće prava borba i jedva čekamo da izađemo na teren - dodao je on.

Bonus video:

01:49

Danilo Anđušić posle pobede nad Zvezdom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.