CRNO BELI ISPISALI ISTORIJU EVROLIGE: Meč protiv Olimpijakosa će dugo ostati u sećanju!
I pored dobre partije crno beli nisu uspeli da trijumfuju, Foto: Starsport©

dostignuće

CRNO BELI ISPISALI ISTORIJU EVROLIGE: Meč protiv Olimpijakosa će dugo ostati u sećanju!

Crno beli su imali velikih problema u završnici meča

Objavljeno:

Partizanov poraz od Olimpijakosa u četvrtom kolu Evrolige bio je prava drama, s rezultatom 98:94 u korist grčkog tima nakon produžetka, iako su crno-beli imali solidnu prednost pred poslednjih 10 minuta.

Međutim, uprkos obećavajućem početku, Partizan se suočio s teškoćama koje su kulminirale u produžetku, gde su ih Grci nadmašili.

Osim rezultata, Partizan bi mogao delimično okriviti sudije za ovaj poraz, budući da su oba njihova centra, Smailagić i Kaminski, bila isključena iz igre nakon 40 minuta zbog pet ličnih faulova.

Pi-Džej Doužer se takođe pridružio njima nešto kasnije. Bez tri ključna igrača, Partizan je hrabro pružao otpor Grcima, ali to jednostavno nije bilo dovoljno za pobedu.

Zanimljivo je napomenuti da je napredna statistika na ovom meču ispisala i istoriju Evrolige. Naime, Smailagić je proveo 15 minuta i 47 sekundi na terenu, Kaminski 16 minuta i 24 sekunde, dok je Doužer igrao samo devet minuta, i svi su oni završili meč zbog pet faulova.

Ovo je prvi put u poslednjih 12 godina da su trojici košarkaša dosuđena pet faulova na istom meču, a nisu uspeli da provedu ni čitavih 20 minuta na terenu.

Bonus video:

00:50

Grobari u Petrovcu na Mlavi pojeli mrtvački sanduk, igrali i pevali čitavu noć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.