Od ove večeri, Delijama će biti mnogo lakše da prihvate činjenicu da je Zvezda ispala iz Evrolige! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

1/4 finale, Top 8

Od ove večeri, Delijama će biti mnogo lakše da prihvate činjenicu da je Zvezda ispala iz Evrolige! (VIDEO)

Obe utakmice odigrane ove večeri donele su iznenađenja. Jedna veće, jedna malo manje
Objavljeno:

Košarkaši Efesa izjednačili su na 1:1 protiv Olimpijakosa u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige, pošto su u Pireju u drugoj utakmici trijumfovali sa 73:71 (23:22, 14:22, 14:10, 22:17), dok su košarkaši Darušafake napravili pravo malo čudo slavivši nad Realom u Madridu sa 84:80, takođe izjednačivši na 1:1 u seriji.

Efes je do trijumfa predvodio Brajant Danston sa 16 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok je Tajler Hanikat dodao 15. U ekipi Olimpijakosa istakli su se Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis sa po 20 poena, dok je Erik Grin ubacio 10.

Turci su u večerašnjem meču pružili znatno veći otpor nego pre dva dana, takođe u Pireju, kada je Olimpijakos ubedljivo trijumfovao sa 87:72. Turski tim je u drugom poluvremenu konstantno bio u zaostatku, a na četiri minuta do kraja gubili su sa 58:65, ali su serijom 8:0 preokrenuli i meč uveli u neizvesnu završnicu. Odlučujuće poene za trijumf postigao je Aleks Kirk 48 sekundi pre kraja.

RONALDO JE ANALNO SILOVAO DEVOJKU, NAPRAVIO JOJ JE VELIKU RAZDEROTINU! Novi, šokantni detalji afere veka!

Olimpijakos je imao dva napada da dođe do izjednačenja ili preokreta, ali prvo Kostas Papanikolau nije bio precizan za tri, a potom i Grin u poslednjim sekundama meča.

Treći meč igraće se za pet dana u Istanbulu, a što se tiče drugog meča...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.