PROFIL IGRAČA KOJI ŽOCU TREBA: Iskusni NBA centar ostao bez ugovora, hoće li u Partizan?
Da li jle Partizan pronašao NBA centra?, Foto: EPA/Shawn Thew

NOVO IME

PROFIL IGRAČA KOJI ŽOCU TREBA: Iskusni NBA centar ostao bez ugovora, hoće li u Partizan?

Među problemima koji su se ispoljili u prva tri kola Evrolige kada je u pitanju igra Partizana, mnogi vide nedostatak klasične "petice"

Objavljeno:

Košarkaši Partizana od 20.15 u Pireju igraju utakmicu 4. kola Evrolige protiv domaćeg Olimpijakosa, a jedan bivši igrač crveno-belih mogao bi da uskoro pojača ekipu Željka Obradovića.

Među problemima koji su se ispoljili u prva tri kola elitnog takmičenja kada je u pitanju igra Partizana, mnogi vide nedostatak klasične "petice" koju crno-beli već neko vreme pokušavaju da pronađu u NBA ligi.

Mediji spekulišu da bi to mogao da bude Kem Birč (31) koji definitivno neće ostati član San Antonija posle ove predsezone, preneo je Šems Čaranija.

Birč je igrao na samo jednoj utakmici za Spurse u ovoj predsezoni i za 11 minuta na parketu promašio 2 dvojke, uhavtio 4 lopte, upisao po 2 asistencije i izgubljene lopte, uz 1 blokadu.

Ipak, treba napomenuti da kanadski centar, kao i Terens Ros, Nemijaš Keta, Raul Neto i Džeremi Lemb pre njega, pre svega pokušava da nađe drugi angažman u NBA, a u slučaju da to ne uspe, razmotrio bi druge ponude.

Kem Birč je tokom svoje NBA karijere nosio dresove Toronta, Orlanda i San Antonija.

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.