Moćni, premoćni Bogdan zgazio PAO u Atini! Dominantni as igra najbolju košarku u svom životu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

evroliga top 8

Moćni, premoćni Bogdan zgazio PAO u Atini! Dominantni as igra najbolju košarku u svom životu! (VIDEO)

Dominacija srpskog beka! Kakve cifre!
Objavljeno: 22:23h

Srpski snajper Bogdan Bogdanović igra košarku života!

Uz još jednu njegovu blistavu partiju Fenerbahče je po drugi put neutralisao pakao OAKA arene (80:75) i nalazi se na pobedu od fajnal-fora Evrolige!

Nošeni hukom sa tribina košarkaši Panatinaikosa sjajno su započeli i ovaj drugi meč. Posle pet minuta igre imali su deset poena prednosti (16:6), da bi Fener uzvratio serijom 14:0 i tako vratio ravnotežu.

Izabranici Željka Obradovića dozvolili su samo četiri poena domaćem timu za poslednjih pet i po minuta prve deonice. Od tog momenta (20:22), pa praktično sve do kraja utakmice, igralo se koš za koš.

Nije baš uobičajeno u modernoj košarci, ali evo zabeležili smo na večerašnjem: Čak dvojica igrača Fenera igrala su svih 20 minuta u prvom poluvremenu. Bogdan Bogdanović - u tandemu sa Ekpeom Judom - nosio je turski tim u tom periodu.

Srpski as ubacio je čak 18 poena u prve dve četvrtine i pritom imao izvanredne procente - 3/5 za dva, 4/5 za tri. Sve minute u prvom poluvremenu dobio je i Nikola Kalinić koji je ubacio sedm poena, no njegovi zadaci bili su prevashodno defanzivni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.