BOGDANOVIĆ RAZOČARAO GROBARE: Ne planira povratak u Partizan? (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

iznenađenje

BOGDANOVIĆ RAZOČARAO GROBARE: Ne planira povratak u Partizan? (VIDEO)

Bogdanović je karijeru započeo u Partizanu gde je igrao od 2010. do 2014. godine

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović pričao je na danu za medije o novoj NBA sezoni i kakva očekivanja ima od nje.

Srpski košarkaš će i u narednoj sezoni nastupati za Atlanta Hokse, a u klub se vratio nakon osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije,

Bogdanović je svoju košarkašku kariju počeo u Partizanu, a veliki broj navijača crno belih sa uzbuđenjem očekuje njegov povratak u narednim godinama, ali ako je verovati njegovom odgovora za medije u Atlanti, on planira da karijeru završi upravo u timu koji se takmiči u NBA ligi.

- Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere - rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

Bogdanović je istakao da je u odličnoj formi došao u Atlantu, te da mu je igranje za reprezentaciju na Mundobasketu mnogo značilo.

- Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju - zaključio je srpski as.

Bogdanović je prošle sezone prosečno beležio 14 poena uz 3,1 skokova i 2,8 asistencija po utakmici uz šut za tri poena 40,6 odsto.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.