"BRATE, JESI SE SKUĆIO?" Partizanov Amerikanac OTKRIO šta mu je rekao Jokić i ODUŠEVIO GROBARE
Pi-Džej Dozier i Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

veliki prijatelji

"BRATE, JESI SE SKUĆIO?" Partizanov Amerikanac OTKRIO šta mu je rekao Jokić i ODUŠEVIO GROBARE

Pojačanje crno-belih uzbuđeno pred start sezone

Objavljeno: 17:46h

Amerikanac Pi-Džej Dozier je izuzetno uzbuđen pred start nove sezone sa Partizanom, a polako se navikava na evropsku košarku.

U intervjuu za "Mozzartsport" je posebno istakao da je oduševljen saradnjom za Željkom Obradovićem, a otkrio je i da se čuo sa Nikolom Jokićem.

Crno-beli nisu uspeli da osvoje prvi trofej u sezoni, pošto su poraženi u polufinalu od Studentskog centra.

Dozier i Obradović
Dozier i Obradovićfoto: Starsport

- Istina, nismo osvojili trofej, ali dobro, još se navikavamo jedni na druge i da treba vreme. Moraćemo još mnogo da radimo kako bismo došli do nivoa kojem težimo. Sezona je duga, svi su spremni i na istim smo talasnim dužinama kako bismo dostigli sve ciljeve koje smo zacrtali - rekao je Amerikanac za "Mozzartsport" i nastavio:

- Dobri smo, imamo kvalitetan roster i visoka očekivanja od nas samih. Znam da su i navijači puni želja i očekivanja, kojima treba da odgovorimo. Uradićemo sve da ispunimo njihove i naše zamisli.

Osvrnuo sa na saradnju sa Obradovićem...

- Iskreno, najbolje iskustvo mi je kada on izađe na parket uoči početka utakmice. Navijači polude, to samo pokazuje koliko je veliki trener, koliko je sebe uložio tokom svih ovih godina i kakvu je karijeru napravio. Takođe vidim sve više kolika je veličina u evropskim okvirima, šta je sve uradio. Sama činjenica da mogu da radim kod takvog stručnjaka za mene je blagoslov.

Partizan je prodo skoro 15.000 sezonskih karata...

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©/Predrag Milosavljević

- Vau, stvarno. Jedva čekam da istrčim pred navijače. Čuo sam toliko lepih stvari o njima, svakog dana slušam nešto novo i pozitivno o njima. Sama činjenica da ćemo imati takvu podršku, da ću i ja imati takvu publiku da me podrži, mnogo mi znači. Zaista sam uzbuđen.

Otkrio je da se čuo sa Jokićem sa kojim je bio saigrač u Denver Nagetsima.

- Pričali smo kratko, pitao me je da li sam se skućio, da li je sve prošlo kako treba u putu i tako te stvari. Nismo stigli baš da se ispričamo. Znam da je pogledao utakmicu ili dve Partizana i da je jako uzbuđen zbog mene, što sam ovde i što mogu da igram u crno-belom - zaključuje novi košarkaš crno-belih.

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.