KOPRIVICA ZA ESPRESO: "Uz Grobare da daleko doguramo u Evroligi!" (VIDEO)
Balša Koprivica, Foto: Espreso/Miloš Dreković

EKSKLUZIVNO

KOPRIVICA ZA ESPRESO: "Uz Grobare da daleko doguramo u Evroligi!" (VIDEO)

Košarkaš crno-belih prokomentarisao je i veliki uspeh reprezentacije Srbije

Objavljeno: 20:54h
Miloš Dreković

Košarkaši Partizana spremni su za početak još jedne naporne sezone. Crno-beli su obavili fotografisanje i ispunili obaveze prema Evroligi, a zatim su se obratili okupljenim predstavnicima medijima.

Balša Koprivica izdvojio je vreme i govorio za naš portal, a na početku razgovora pitali smo košarkaša Partizana da nam iznese svoja očekivanja od sezone koja počinje za nekoliko dana.

- Naša očekivanja se ne menjaju iz godine u godinu. I ove se ništa od nije promenilo. Mislim da mi kao ekipa imamo isti cilj, a to je da ponovo osvojimo ABA ligu i da daleko doguramo u Evroligi - počeo je izjavu za Espreso košarkaš Partizana i dodao:

- Nama je glavni cilj da igramo najbolju košarsku na kraju sezone.

Košarkaš Partizana prokomentarisao je i nedavni uspeh reprezentacije Srbije.

- Stvarno je sjajno. Žao mi je što nismo uzeli zlato, ali mislim da su se momci odlično borili. Dosta lljudi koji prate sport nije očekivalo medalju. Ja nisam sumjnao da će uzeti medalju verovao sam u njih i mnogo mi je drago.

Koprivica je na kraju razgovora imao i poruku za navijače Partizana.

- Računamo na vas, bodrite nas kao što znate. Bitni ste nam, budite uz nas i u ABA ligi, a ne samo u Evroligi. Vi ste naš šesti igrač koji nam treba i kada gubimo i kada pobeđujemo - zaključio je Balša Koprivica.

Podsetimo, Partizan novu sezonu počinje u ponedeljak kada u Beogradu u okviru prvog kola ABA lige igra protiv ekipe Mornara.

BONUS VIDEO:

00:26

Medija dej Partizana

(Espreso/Miloš Dreković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.