JOKIĆ GA POČISTIO U FINALU, A ON "STIPSA" KAKVA SE NE PAMTI: Vozi Bugatija, a skupo mu gorivo! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

TEŽAK NA PARAMA

JOKIĆ GA POČISTIO U FINALU, A ON "STIPSA" KAKVA SE NE PAMTI: Vozi Bugatija, a skupo mu gorivo! (VIDEO)

I pored miliona, opet gleda na siću

Objavljeno:

Napuniti rezervoar automobila nije nimalo lak zadatak, posebno s obzirom na aktuelne cene goriva u Evropi i na našem tlu. Gorivo je postalo gotovo osnovna potreba, bez koje je teško zamisliti bilo kakvo kretanje.

Iako cene goriva u Sjedinjenim Američkim Državama rastu, ipak su znatno niže u poređenju s onima na Starom kontinentu. Da bismo stvorili sliku, litar goriva košta oko 120 dinara. Ipak, to nije sprečilo Džimija Batlera, košarkaša Majamija i saigrača našeg Nikole Jovića, da se obrati javnosti putem društvenih mreža, gde je objavio urnebesan snimak sebe na benzinskoj pumpi.

Iznenađeno je posmatrao kako cena goriva raste dok sipa gorivo u svoj luksuzni Bugati, pa je u jednom trenutku izjavio da je to "kao pljačka" i da će otići do benzinske stanice da zatraži povrat dela goriva iz rezervoara, te da razmišlja o prelasku na električni automobil.

Kada je seo u svoj automobil, nije mogao da veruje da je potrebno čak 145 dolara da se napuni rezervoar Bugatija.

Smatrao je to potpuno ludim i nevjerojatnim iskustvom. Da bismo dobili tačnu sliku, u Srbiji je trenutno cena goriva oko 213 dinara po litru za evrodizel, što bi značilo da bi ga isto punjenje u našoj zemlji koštalo oko 257 dolara.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.