MADAROV NASLEDNIK? Partizan ima kandidata za "Zvezdu u usponu" Evrolige (FOTO)
Jam Madar u dresu Partizana, Foto: Starsport©

VELIKA KONKURENCIJA

MADAROV NASLEDNIK? Partizan ima kandidata za "Zvezdu u usponu" Evrolige (FOTO)

Crno-beli su osim Izraelca, imali laureata u sezoni 200/09 u vidu Novice Veličkovića i 2014/14 kada je nagradu osvojio Bogdan Bogdanović

Objavljeno:

Prošle sezone, Evroliginu nagradu za "Zvezdu u usponu" osvojio je Jam Madar, tada košarkaš Partizana, a sada član Fenerbahčea.

Crno-beli i u novoj sezoni imaju igrača u trci za prestižno takmičenje, a među momcima rođenim posle 1. jula 2001. godine je i Tristan Vukčević.

Tristan Vukčević
Tristan Vukčevićfoto: Starsport©

- Vukčeviću je ovo druga godina u Evroligi, igra na poziciji krilnog centra i može da širi teren zahvaljujući sjajnom šutu i dobroj radnoj etici. Sa dodatkom fizikalija trebalo bi da igra više i da ima veću ulogu u timu Željka Obradovića naredne sezone - stoji u tekstu Evrolige.

Momak rođen u Sijeni 11. marta 2003. godine ove godine na NBA draftu izabran je kao 43. pik druge runde od strane Vašingtona.

Tristan Vukčević
Tristan Vukčevićfoto: Starsport©

Tu su još i Mateo Spanjolo (Alba) Kalifa Diop (Baskonija), Džejms Nađi (Barselona), Gabrijele Proćida (Alba), Eli Ndiaj (Real Madrid), Noam Jakov (Asvel), Metju Stracel (Monako), Hugo Gonzales (Real) i Elefterios Mancukas (Panatinaikos).

Tristan Vukčević
Tristan Vukčevićfoto: Starsport©

Partizan je osim Izraelca, imao "Zvezdu u usponu" u sezoni 200/09 u vidu Novice Veličkovića i 2014/14 kada je nagradu osvojio Bogdan Bogdanović.

Zanimljivo, sadašnji košarkaš Atlanta Hoksa isto priznanje osvojio je i sezonu kasnije, ali kao član Fenerbahčea.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.