Šampion umalo da odmah strada od "Ubice Kavsa", Juta uz zvuk sirene brejknula Kliperse, Sparsi rastavili Memfis! (VIDEO)
Foto: Reuters

Lebron je pretrnuo

Šampion umalo da odmah strada od "Ubice Kavsa", Juta uz zvuk sirene brejknula Kliperse, Sparsi rastavili Memfis! (VIDEO)

Počeo je zvanični plej-of u NBA i odmah dva iznenađenja, a umalo da bude i treće
Objavljeno: 09:38h

Dočekasmo i ono glavno u NBA ligi - plej-of i borba za titulu su zvanično počeli i odmah prve večeri dva pomalo neočekivana rezultata.

Ipak, pre toga pozabavimo se braniocima titule koji umalo nisu dozvolili "brejk" na svom terenu protiv Indijane 109:108.

Pejsersi su imali šut za pobedu protiv aktuelnih šampiona iz Klivlenda, ali je čoevk koga zovu "Ubica Kavsa", Si Džej Majls promašio šut za pobedu u poslednjoj sekundi.

Lebron Džejms je odigrao svoju 200. utakmicu u plej-ofu i to fenomenalno sa postignutih 32 poena uz 13 podeljenih asistencija, od koji je jedna bila čarobna. Tradicionalno, uz njega najbolji je bio Kajri Irving sa 23 poena, dok je Lav ubacio 17.

Indijana je uspela da anulira vođstvo Kavalirsa od +10 u poslednjoj četvrtini, a najzaslužniji za to bio je Pol Džordž koji je ukupno postigao 29 poena uz 7 dodavanja, a podršku je imao u Stivensonu sa 16 i Džefu Tigu sa 15 poena.

Drama je viđena i u Los Anđelesu gde je Juta iznenadila Kliperse 97:95 košem Džo Džonsona uz zvuk sirene, iako je već u 17. sekundi utakmice ostala bez Rudija Gobera.

Gober je povredio levo koleno prilikom sudara kolenima sa Mbahom a Muteom i pitanje je da li će moći da pomogne svom timu do kraja serije, ili čak do kraja sezone.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.