Ma kakav Lebron Džejms, Kavai Lenard... Nikola Jokić se plaši samo jedne osobe u svom životu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

uvek skroman

Ma kakav Lebron Džejms, Kavai Lenard... Nikola Jokić se plaši samo jedne osobe u svom životu! (VIDEO)

Šaljiv odgovor srpskog košarkaša na pitanje da li se plaši da igra protiv superstarova NBA lige...
Objavljeno:

Nikola Jokić planira da sledeće leto iskoristi da se dobro odmori, a onda napravi iskorak sa Denver Nagetsima i domogne se plej-ofa NBA lige.

Srpski centar je nakon odlične ruki imao još bolji drugu sezonu, gde je u roku od svega nekoliko meseci od rezerve postao nosilac igre tima iz Kolorada.

Sa prosekom od 16,7 poena, 9,8 skokova i 4,9 asistencija, bio je jedan od najboljih centara u ligi, a Nagetse su nijanse delile od osmog mesta i doigravanja

AMERIKANCI KAŽU: Džordan, Kazins, Grifin, Gasol AUT, Nikola Jokić IN! (VIDEO)

- Trka za plej-of je bila vrlo napeta za nas. Na svakoj utakmici je bilo: "Plej-of, ako izgubimo nećemo u plej-of". Nismo mogli da igramo normalno - kratko je analizirao završnicu sezone Jokić. Mladi srpski reprezentativac je do pre samo nekoliko godina igrao za Mega Leks, a sada je glavni rival najvećim svetskim zvezdama. Na putu je i on da postane superstar. - Iskreno, ne mislim tako. Pogledajte te momke: Lebron Džejms, Kavaj Lenard... Ne znam da li mogu da budem superstar. Ali ne plašim se duela s njima. Zašto bih? Igram košarku. Plašim se samo jedne osobe u svom životu – brata. Da li ste ga videli? - našalio se skromni Srbin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.