Revolveraški obračun Voriorsa i Klipersa, Klivlend je ponovo na pobedničkom putu! (VIDEO)

SJAJAN MEČ U LOS ANĐELESU

Revolveraški obračun Voriorsa i Klipersa, Klivlend je ponovo na pobedničkom putu! (VIDEO)

Šampione NBA lige čini se niko nije namučio ove sezone kao što su to uradili Grifin i kompanija koji su u jednom trenutku imali i +17
Objavljeno: 08:47h

Fenomenalnu utakmicu su odigrali Golden Stejt i LA Klipers, a aktuelni šampioni uspeli su da se vrate posle 17 poena zaostatka i zabeleže 13. trijumf u nizu. Klivlend se osvetio Milvokiju za poraz u gostima, dok je Majami savladao Sakramento. Kakav je to samo bio meč u "Stejpls centru" između Klipersa i Voriorsa. Skoro čitav meč vodili su domaći, u jednom trenutku se činilo da im ništa ne može stati na put ka nanošenju prvog ovosezonskog poraza NBA šampionu, ali su onda upali u problem.

Ušli su u raspucavanje van linije 7,25 metara, a kada to radite protiv najboljig trojkaša u ligi sigurno ne možete da računate na pobedu. Pogađao je Kris Pol, ali su na drugoj strani pogađali Kari, Tompson, Drejmond Grin, Igudala, pa čak i Harison Barns. Stef Kari je meč završio sa 40 poena i 11 skokova, Klej Tompson je ubacio 25, Barns 21, Grin 19 uz 9 asistencija, tako da u takvoj šuterskoj večeri "ratnika" Klipersi su još i dobro prošli. Kod njih je najbolji bio Pol sa 35 poena, a pratio ga je Grifin sa 27.

Lebron Džejms
NBA, rezultati 117:124 115:100
116:109

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.