DELIJE SPREMAJU SPEKTALK U EVROLIGI: Zvezda rasprodala skoro sve sezonske ulaznice! Samo OVOLIKO karata je ostalo!
Foto: Starsport©

pomama

DELIJE SPREMAJU SPEKTALK U EVROLIGI: Zvezda rasprodala skoro sve sezonske ulaznice! Samo OVOLIKO karata je ostalo!

Crveno beli će svoje mečeve naredne sezone igrati u Beogradskoj areni

Objavljeno: 16:28h

Crvena zvezda u takmičarsku sezonu ulazi sa najvišim ambicijama, prelazni rok je bio jedan od najambicioznijih u novijoj istoriju kluba i jasno je da su ciljevi pred početak sezone postavljeni visoko.

Klub je doveo pojačanja na svim pozicijama ,a postoji opcija da se dovede pojačanje na poziciji dva.

Ove sezone će mečevi Evrolige biti igrani u Beogradskoj areni, te će time i kapaciteti i broj navijača biti povećani u odnosu na prethodnu kada je klub svoje mečeve igrao u Pioniru.

Samim prelaskom, povećalo se i interesovanje za karte, koje su planule velikom brzinom. Naime, Crvena zvezda je prodaju svojih sezonskih ulaznica počela 4. septembra a kako mediji saznaju, skoro čitav kontigent planiranih sezonskih je i rasprodat!

Naime, Crvena zvezda je u ovih 14 dana prodala oko 9.000 sezonskih, što znači da je ostala cifra od još oko 2.000, s obzirom na to da i nije moguće prodati veći broj u ovom momentu, kako zbog činjenice da će klub morati da se seli u Pionir u nekim utakmicama, tako i zbog određenog broja dnevnih karata za sve utakmice, a trenutno je ostalo još nekih delova za sektor 400.

Ipak, za pohvalu je i podatak da će Zvezda u idućoj sezoni imati i ogromnu podršku na domaćem terenu, te će i uz Partizan svako gostovanje u Beogradu biti i te kako vredno pažnje.

Bonus video:

00:12

Đoković i Ćaćić igraju za utešni bod Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.