PREDSEDNIK CRNO-BELIH OPLEO PO SLAVNOM TRENERU: "Hteo je da ostavi Teodosića po strani jer je STAR!"
Miloš Teodosić je prvo ostao bez mesta u selekciji Srbije, Foto: Starsport©

oštra replika

PREDSEDNIK CRNO-BELIH OPLEO PO SLAVNOM TRENERU: "Hteo je da ostavi Teodosića po strani jer je STAR!"

"Ne treba zaboraviti na razne intervjue sa Torontom i Realom"

Objavljeno:

Miloš Teodosić već dosta doprinosi u organizaciji igre Crvene zvezde što se videlo na Magenta kupu u Minhenu gde su crveno-beli zauzeli drugo mesto.

Međutim, minutaža 36-goišnjeg pleja svakako neće biti velika kao dok je bio na vrhuncu karijere a nakon što je prošlog leta izostavljen iz reprezentacije Srbije od strane Svetislava Pešića, bio je blizu da još tokom sezone ostane bez posla u Virtusu.

Predsednik slavnog kluba iz Bolonje, Masimo Zaneti, oštro je odgovorio bivšem treneru crno-belih Serđu Skariolu i pritom pomenuo njegov stav prema Teodosiću.

- Imam obavezu da branim Virtus, ovo je klub koji je najvažniji u košarci u Italiji, ima više fanova nego neki fudbalski klubovi. Zato smo najvažniji, nije moguće da se Virtus posmatra kao jedan od klubova. Smatram Serhija Skariola odličnim trenerom, a u pojedinim trenucima sam ga branio i sa klupskom kancelarijom. Ali ljubavnim pričama dolazi kraj. Ne treba zaboraviti na razne intervjue sa Torontom i Realom iz Madrida, i to dok je imao ugovor sa Virtusom, kao da je ovo tim Serije B - rekao je Zaneti.

Serđo Skariolo, Miloš Teodosić
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

- Ovaj tim smatram veoma jakim, upravo zato što su ga izgradili Skariolo i Paolo Ronci, menadžer kluba. Svi igrači su potpisani u dogovoru sa trenerom. Na kraju je otišao Teodosić, prema kome imam veliku naklonost, ali ne treba zaboraviti da je u oktobru Skariolo hteo da ostavi po strani i Teodosića i Belinelija. Nije ih ubacivao na mnogo utakmica jer su, po njegovom mišljenju, bili stari.

Bonus video:

05:33

Marko Gudurić posle drugog treninga u Manili

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.