NAJJAČA FORA SA MUNDOBASKETA: Vlade Đurović NASMEJAN?! (FOTO)
Vlade Đurović, Foto: Starsport©

PA, OVO JE HIT

NAJJAČA FORA SA MUNDOBASKETA: Vlade Đurović NASMEJAN?! (FOTO)

Košarkaški stručnjak oduševljen uspehom "orlova"

Objavljeno: 21:38h

Srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović nije preterano verovao u tim Svetislava Pešića na Mundobasketu, ali je ubrzo razuveren kao i deo košarkaške javnosti.

Iskusni stručnjak je tokom Svetskog prvenstva u ulozi stručnog konsultanta na RTS-u, a nakon pobeda protiv Litvanije i Kanade nije mogao da sakrije oduševljenje.

Navikli smo na Đurovića ozbiljnog i kritički nastrojenog, ali cela nacija se raduje što smo ga konačno videli nasmejanog.

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja je ubrzo postala viralna.

Podsetimo se kako je govorio Đurović govorio pred početak prvenstva.

- Selektor je u godinama i trebalo bi da ima pomoćnike koji imaju hrabrosti da mu kažu da uzme tajm-aut posle šest primljenih uzastopnih poena, da savetuju zonu i tako dalje. Niko od njih ništa ne može da mu kaže, a on je u godinama da nije svestan kao nekada. Nije tako brz u odlukama kao pre. Odličan je trener, osvojio je sve, ali ima 74 godine. Ja sam stariji od njega i već dugo se ne bavim ovim poslom. Po reakcijama, možda bih bio i brži od njega. To neko drugi treba da mu kaže i zato mu ja sada kažem - treba da bude okružen mladima i spremnijima. Tako je i Obradović rekao da su njegovi pomoćnici vrh. Svi u Partizanu skaču, a u reprezentaciji pomoćni treneri su tu i zadovoljni su tu. Kako ih je selektirao? Mora po stručnosti, a ne po tome koliko mu je pogodan politički - da samo ćuti - rekao je Đurović nedavno u podkastu "Jao Mile".

Pogreši čovek...

Bonus video:

02:14

Avramović posle pobede nad Kanadom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.