BOGDANOVIĆ NAKON TRIJUMFA PRIČAO O JOKIĆU: "Nikola nam šalje poruke posle svake utakmice"!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

prijateljstvo

BOGDANOVIĆ NAKON TRIJUMFA PRIČAO O JOKIĆU: "Nikola nam šalje poruke posle svake utakmice"!

Srbija će za Svetsko zlato igrati u četvrtak protiv Nemačke!

Objavljeno:

Košarkašo Srbije plasirali su se u finale Svetskog prvenstva nakon pobede protiv Kanade 95:86!

Sam plasman naše selekcije u finale je ogroman uspeh, a još veću težinu dobija kada se zna da je do toga uspela bez zvanično najboljeg igrača na svetu Nikole Jokića.

I nema dana kada se njegovo ime ne provuće kroz razgovor kako bi ova ekipa izgledala da je on u sastavu, a nakon pobede protiv Kanade kapiten Bogdanović je dobio pitanje da prokomentariše njegovo ne igranje na prvenstvu.

- Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice - rekao je Bogdan, potvrdivši da odnos između njih nije nimalo urušen i da Nikola prati mečevi "Orlova" na prvenstvu.

Imala je reprezentacija Srbije dosta problema dok se nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo, a onda ni na njega nije stigla u najjačem sastavu.

- To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš – možeš. Ako ne – ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio.

Danas je na konferencije za medije selektor Svetislav Pešić rekao da je Nikola Jokić i dalje deo ovog tima.

Bonus video:

02:14

Avramović posle pobede nad Kanadom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.