OSTOJA POTVRDIO DA PARTIZAN VIŠE NEĆE SARAĐIVATI SA MIŠKOM: "To su loši ljudi, uzeli su od Partizana milion evra!"
Foto: Starsport©

GOTOVO

OSTOJA POTVRDIO DA PARTIZAN VIŠE NEĆE SARAĐIVATI SA MIŠKOM: "To su loši ljudi, uzeli su od Partizana milion evra!"

Crno beli neće sarađivati sa agencijom Beobasket

Objavljeno: 11:37h

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da klub više neće sarađivati sa agencijom Miška Ražnatovića. Razlog toga je odlazak i raskind ugovora Jama Madara koji je ovog leta zadužio opremu turskog Fenerbahčea.

Mijailović se sada ponovo dotakao te teme i prisetio se šta se desilo na relaciji Partizan - Miško Ražnatović.

- Mogu slobodno da kažem da smo mi sa Miškom prekinuli saradnju iz tog razloga. Madar je nesportski izašao iz ugovora. Kako kreću problemi sa Madarom i Partizanom baš kada postaje deo te agencije? Sad će neko da objasni da je to slučajnost i da se kune u vernost, ne mora da mi se kune u vernost. Ta agencija je od Partizana uzela na milione eura, ja to u životu nisam imao nikada, to je jako loše, to rade loši ljudi - rekao je Mijailović u podkastu "Biznis priče".

- Puštene su u prodaju sezonske ulaznice za narednu sezonu, a prvi čovek crno-belih ističe da je to jedan od važnih izvora prihoda. Klub je imao prošle sezone imao preko pet miliona eura prihoda od karata i to je klub koji sam sanjao od 2017. godine - poručio je Mijailović.

Inače, od igrača koji su u Partizanu sa Ražnatovićem kao agentom su Aleksa Avramović i Danilo Anđušić.

Bonus video:

03:51

OSTOJA MIJAILOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO JSD PARTIZAN: Ponašaju se nemajčinski, mi ostali imamo pravo samo na vazduh oko STADIONA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.