Velika pobeda Saše Obradovića, Teo odmarao!
Foto: Saša Pavlić Koky

srbi u vtb ligi

Velika pobeda Saše Obradovića, Teo odmarao!

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara slavili su protiv Uniksa i preskočili ih na tabeli, dok je CSKA overio čelo tabele pobedom nad Tsmokijem iz Minska
Objavljeno:

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara slavili su protiv Uniksa i preskočili ih na tabeli, dok je CSKA overio čelo tabele pobedom nad Tsmokijem iz Minska.

Izabranici Saše Obradovića slavili su na gostovanju u Kazanju rezultatom 77-83. Pobednički sastav predvodio je Jan Vujukas sa 21 poenom, 14 uz osam asistencija je upisao Tejlor Ročesti, dok se na 12 zaustavio Rajan Brekof. Dvocifren sa 11 poena i Met Džening. U ekipi Uniksa 21 poen i osam asistencija Kvina Koloma, 19 je dodao Kit Lengford, dok su dvocifreni bili i Latavijus Vilijams sa 12 i Anton Ponkrašov sa 11. CSKA je sa 109-74 slavio protiv Tsmokija iz Minska. Itudisovi izabranici su kontrolisali čitav meč i bez pomoći Miloša Teodosića, koji je bio na poštedi. Na kraju najefikasniji De Kolo sa 15 poena, pratili su ga Fridzon sa 14, dok je 11 dodao Higins. Dvocifreni i Kurbanov i Frilend sa po 10 poena. U poraženoj ekipi iz beloruske prestonice 21 poen je postigao Grejvs, dok su po 12 dodali Semijanijuk i Laškevič.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.