GUDURIĆ GOVORIO O PEŠIĆEVIM TRENINZIMA: "Stara škola, nije preterivanje!"
Marko Gudurić, Foto: Starsport©

ISKRENO

GUDURIĆ GOVORIO O PEŠIĆEVIM TRENINZIMA: "Stara škola, nije preterivanje!"

Reprezentativac Srbije smatra da ekipa spremno dočekuje prvi meč na Mundobasketu

Objavljeno: 01:34h

Košarkaši Srbije odradili su trening u Araneta dvorani u Manili, gde ih u subotu od 14 sati čeka prvi meč na Mundobasketu protiv Kine.

Svoje utiske posle treninga dao je Marko Gudurić.

- Osim gužve i velike vlažnost i vazduha, sve ostalo je usper. Sjajni su uslovi, ljudi su nas dočekali sa osmehom - rekao je Marko Gudurić.

Srbija i Kina sastali su se tokom pripremema.

- Super je što smo igrali sa njima, verovatno ja i moji saigrači 90 posto ekipe nismo poznavali. Videli smo odakle nam preti najveća opasnost, ali broj jedan je kontakt igra. Očekujemo dosta tuče, spremamo se, dobro smo radili. Imamo vremena da se odmorimo sutra, posle podne imamo trening, tako da spremni dočekujemo utakmicu - rekao je košarkaš Fenerbahčea.

Gudurić je rekao da su imali jake treninge.

Svetislav Pešić, Marko Gudurić
foto: Starsport©

- Svi smo zdravi, spremni dočekujemo Kineze. Šut na treningu dobar na utakmicima loš. Nadam se da će biti bolje. Trening, ponavljanje možda treba i odmora, jer smo jako trenirali, da noge popuste, nadam se da će sve to u kombinaciji doneti rezultat. Old skul, nije preterivanje. To je ono što je njemu (Pešiću. prim.aut) doneleo rezultat i u šta on veruje. Naše je da slušamo i radimo. Mislim da su se stariji igrači tu i tamo prilagodili, a ovi mlađi nemaju pravo ni da se požale. Dobro je, svi smo mi profesionalci, moramo da radimo - rekao je Gudurić.

BONUS VIDEO:

00:44

Košarkaši Srbije nameštaju nišanske sprave

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.