Čuli ste za Jokićevog brata koji je ludovao sa Miličićem po Detroitu? E, sada je ispričao Amerima sve o opijanju, žurkama i propaloj karijeri! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Sve što se dešavalo

Čuli ste za Jokićevog brata koji je ludovao sa Miličićem po Detroitu? E, sada je ispričao Amerima sve o opijanju, žurkama i propaloj karijeri! (FOTO) (VIDEO)

Nemanja Jokić je najstariji od trojice braće i trebalo je on prvi da napravi karijeru u SAD, ali mnogo više su ga zanimale druge stvari van terena
Objavljeno:

Nemanja je vreme uglavnom provodio u prijateljevoj vili uživajući u žurkama, opijanjima, devojkama i nikako nije radio ono zbog čega je bio došao - da igra košarku.

CELA AMERIKA SE PITA DA LI JE JOKIĆ NOVI MEDŽIK? Ova emisija daje odgovor - dosad neviđeni snimci srpskog NBA superstara! (VIDEO)

foto: AP/Profimedia

- Živeo sam životom NBA igrača. Čak sam propuštao neke od najboljih žurki u kampusu, jer sam bio u Darkovoj kući - otvorio je tek sada dušu za američke medije Nemanja Jokić.

Naravno, ništa ne može da traje večno, pa je tako ubrzo Miličić trejdovan u Orlando i Nemanja je morao da se vrati u studentski dom, ali bilo je kasno.

Previše je već bio propustio, iako se trudio da se vrati košarci, ali igrao je tri sezone za Mersi, a onda su usledile selidbe u razne timove.

- Grešio sam. Kad sam bio mlad, košarka mi nije bila najveći prioritet. Izlazio sam, opijao se, išao na žurke, devojke, sve to mi je bilo mnogo važnije. Sam sam odlučivao da li ću da treniram ili neću. Bila mi je potrebna podrška porodice i nedostajala mi je - rekao je Nemanja.

Kako se Miličićeva karijera u NBA survavala niz liticu, slično je bilo i sa njegovim prijateljem Nemanjom, pa su se negde obojica u isto vreme vratili u Srbiju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.