LETI PERJE! Nebojša Čović ima prejaku poruku za mrzitelje i negativce! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Očekivano

LETI PERJE! Nebojša Čović ima prejaku poruku za mrzitelje i negativce! (FOTO) (VIDEO)

Po okončanju utakmice, predsednik kluba Nebojša Čović obratio se okupljenim novinarima koji su doputovali u Istanbul i uz izjavu sa utakmice u Turskoj, izvršio i svojevrsnu „rekapitulaciju" sezone u Evroligi
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde mts okončali su fantastičnu sezonu u Evroligi porazom od Darušafake, koji je spletom više okolnosti, doveo do toga da crveno-beli ne uđu u plej of najeltinijeg evropskog takmičenja.

Po okončanju utakmice, predsednik kluba Nebojša Čović obratio se okupljenim novinarima koji su doputovali u Istanbul i uz izjavu sa utakmice u Turskoj, izvršio i svojevrsnu „rekapitulaciju" sezone u Evroligi, koja se po prvi put igra u ovom formatu:

foto: Nebojša Mandić

- Vratio bih se na oktobar. Sećate se šta su naši veliki prijatelji, barem u Srbiji, prognozirali. Govorili su da ćemo imati tri ili četiri pobede. Da mi je neko pričao da ćemo na kraju imati 16 pobeda ne bih mu verovao, a tek ne bih verovao da sa 16 pobeda Zvezda ne može da prođe u Top 8. Međutim, ovo je veliki uspeh i odlična podloga za ono što sledi jer klub ne postoji jednu godinu ili jednu sezonu. Čestitao sam igračima i stručnom štabu, ali i svim ostalima u klubu koji su izdržali sve sa čime smo se suočavali. Kada to kažem mislim na novi format takmičenja koji je izuzetno naporan, ali i na druge stvari o kojima ćemo razgovarati na kraju sezone.

NEVERICA! Ako je neko ove sezone zaslužio spomenik, to su njih dvojica! (FOTO) (VIDEO)

Sezona sa 16 pobeda predstavlja snažan temelj za korak dalje u Evroligi, ali ove godine crveno-beli završavaju takmičenje pre plej ofa, i pored činjenice da imaju skor 16-14:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.