LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA! Pešić ostao bez još jednog VAŽNOG igrača za Mundobasket?!
Košarkaši Srbije, Foto: Twitter/KSSrbije

katastrofa

LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA! Pešić ostao bez još jednog VAŽNOG igrača za Mundobasket?!

Loše vesti se samo nižu

Objavljeno: 13:42h

Košarkaška reprezentacija Srbije je u startu bila oslabljena neigranjem najvećih zvezda Nikole Jokića, Vasilija Micića i Nikole Kalinića, a samo su se nizali problemi za Svetislava Pešića.

Nedović je naknadno otkazao učešće na Mundobasketu, dok se od početka priprema se čekalo na oporavak Uroša Trifunovića i Alena Smailagića.

Prema saznanjima Nove.rs, centar Partizana gotovo izvesno neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu koji počinje 25. avgusta.

Alen Smailagić
Alen Smailagićfoto: Starsport©

Njegov oporavak ne ide po planu i Smailagić još uvek nije počeo sa treninzima. Njega već danima muči jača viroza zbog koje je završio u bolnici na infuziji, a nije potrčao 10 dana i potpuno je iznuren.

Kako se turnir bliži početku, sve je manje vremena za treninge, a Smailagić još uvek nije krenuo sa radom i neizvesno je koliko mu dana treba da počne sa treninzima.

Kod ovako jakih viroza organizam se priličnoi iscrpljuje pa bi mu trebalo vremena da krene punim intenzitetom, a zati, i da uhvati formu, pa bi praktično na taj način propustio kompletne pripreme, što znači da ga verovatno nećemo gledati na Svetskom prvenstvu.

Bonus video:

03:07

Pešić o otkazivanjima igrača

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.