Zvezda stigla u Istanbul, Radonjić poručuje zašto je srpski šampion jedinstven u Evropi!
Foto: Saša Pavlić Koky

maksimalno do kraja

Zvezda stigla u Istanbul, Radonjić poručuje zašto je srpski šampion jedinstven u Evropi!

Trener crveno-belih ističe da je veoma ponosan na ono što su ostvarili njegovi igrači ove sezone, ali da nijedna ekipa nije bila u situaciji u kojoj je Zvezda ove sezone
Objavljeno: 15:23h

Delegacija Crvene zvezde stigla je u Istanbul u ranim popodnevnim časovima. Plan je da ekipa odradi jedan trening u četvrtak uveče, a potom i ujutru na dan utakmice. Meč poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige zakazan je za petak od 19 časova. Mimo svih predviđanja, crveno-beli su došli u situaciju da pokušaju da naprave još jedno evroligaško čudo i trijumfom nad snažnom Darušafakom ostvare plasman u Top 8.

foto: Beta/Branislav Božić

Svoja očekivanja pred utakmicu sa Darušafakom izneo je trener Dejan Radonjić: - Pre svega želim da istaknem da sam izuzetno ponosan na sve što smo postigli u Evroligi. S obzirom na sve što smo do sada uradili to je osećaj koji se sigurno neće promeniti bez obzira na epilog meča sa Darušafakom. Ne treba zaboraviti se da smo na početku Evrolige važili za autsajdera kome su predviđali svega nekoliko trijumfa, a mi kolo pre kraja imamo 16 pobeda i borimo se za plasman u Top 8. Na sve to, raspored je takav da smo došli u situaciju da odlučujući meč u Evroligi igramo posle napornog polufinala i pred finale plej-ofa ABA lige. To nas stavlja u poziciju u kojoj se ne nalazi nijedna druga ekipa u Evropi. Samo mi koji smo unutra znamo kolika su opterećenja. Ali ovaj tim to nosi, pokazuje snagu i karakter’ - istakao je Radonjić koji je zatim podsetio na probleme koji već dugo prate crveno-bele:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.