ŽELJA OBRADOVIĆA OVDE NIJE DOVOLJNA: Španci ne daju miljenika navijača Partizana ni za 1.000.000 evra!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

cenjen

ŽELJA OBRADOVIĆA OVDE NIJE DOVOLJNA: Španci ne daju miljenika navijača Partizana ni za 1.000.000 evra!

Panatinaikos nije uspeo...

Objavljeno: 14:32h

U utorak je Kurir preneo vest da je Jan Veseli blizu povratka u Partizan. Ipak, grčki mediji donose vest koja sugeriše da će teško da se ostvari želja "Grobara" da njihov ljubimac ponovo zaigra za crno-bele.

Naime, Barselona nema nameru da pusti "Letećeg Čeha" nakon što je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa njima.

Katalonci su očigledno prezadovoljni kako je odigrao u prvoj sezoni, pa ni tim koji je trenutno finansijski najmoćniji u Evropi, Panatinaikos, nije mogao da im ga uzme.

Jan Veseli
foto: EPA/Alejandro Garcia

Uzimajući u obzir da sa Atinjanima nisu želeli ni da pregovaraju nakon ponude od milion evra, kako je preneo SDNA, teško je zamisliti da Partizan može da "ukrade" igrača koji je na početku karijere tri sezone igrao u Beogradu, a sa crno-belima stigao i na F4 Evrolige 2010. godine.

- Panatinaikos je pokušao da potpiše Jana Veselog i ponudio je milion evra Barseloni da ga puste. Grčki tim je takođe ponudio četiri miliona evra za dvogodišnji ugovor iskusnom košarkašu. Ali, kako prenosi 'SDNA', Barselona je odbila ponudu i Veseli će ostati u njihovom timu. 'Zeleni' će morati da traže drugo rešenje na tržištu - napisao je poznati grčki novinar.

Menadžer Jana Veselog, Miško Ražnatović, kasnije tokom dana je reagovao na glasine i naglasio da će Čeh i naredne sezone igrati za Barselonu.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.