DOLAZI LI ŠENGELIJA U ZVEZDU? Virtus neće sprečiti transfer, ali postoji jedan veliki problem!
Toko Šengelija, Foto: Starsport©

ITALIJANI PIŠU

DOLAZI LI ŠENGELIJA U ZVEZDU? Virtus neće sprečiti transfer, ali postoji jedan veliki problem!

Gruzin je prošle sezone prosečno beležio 11,7 poena u Evroligi

Objavljeno: 12:01h

Italijanski dnevnik Korijere delo Sport tvrdi da Virtus nije dobio zvaničnu ponudu za Tornikea "Toka" Šengeliju.

Vest stiže dan nakon što je italijanski košarkaški portal "Sportando" preneo da je Gruzin alternativa Crvene zvezde ukoliko na Mali Kalemegdan ne stigne Nikola Mirotić. - Klub nije dobio zvaničnu ponudu, trenutno. Toko je trenutno siguran igrač crno-belih i svaki hipotetički scenario je trenutno samo ideja - prenosi novinar Luka Muleo.

Međutim, novinar iz Bolonje ne odbacuje mogućnost da Virtus pusti Šengeliju, jer bi to ovom klubu otvorilo prostor za novo pojačanje.

Toko Šengelija, Tornike Šengelija, Filip Petrušev
foto: Starsport©

- Ukoliko Gruzin zatraži transfer, utisak je da ga klub neće sprečiti i pokušati da zadrži igrača mimo njegove volje. Šengelija ima platu od 2,8 miliona bruto i taj novac bi mogao značajno da se investira u 'četvorku' gde tim već ima (Akilea) Polonaru - dodaje novinar "Korijere delo sporta".

Italijanski novinar na kraju iznosi i zaključak. - Trenutno je sve hipotetički, uz uverenje da bi Gruzin mogao biti jedan od nosilaca igre sledeće sezone.

Toko Šengelija je prošle sezone prosečno beležio 11,7 poena uz 4,9 skokova i 2 asistencije u Evroligi. Gruzin je tokom karijere igrao još za CSKA i Valensiju, ali i u NBA ligi za Čikago Bulse, Bruklin Netse i Šarlot.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.