NBA OBJAVILA PRIČU O JOKIĆU: On je uz rame Džordanu i Lebronu, a kad budu krenuli da ga napadaju imaće spreman odgovor! (VIDEO)
Foto: Reuters

Velike reči o Srbinu

NBA OBJAVILA PRIČU O JOKIĆU: On je uz rame Džordanu i Lebronu, a kad budu krenuli da ga napadaju imaće spreman odgovor! (VIDEO)

Centar Denvera prema rečima saigrača i trenera čeka trnovit put do uspeha
Objavljeno:

Centar Denvera govorio je o svojoj smirenosti i potpunoj suprotnosti od svog oca, verovatno je mentalna snaga to što ga izdvaja od drugih sportista, pa je za kratko vreme oborio brojne rekorde.

- Moj otac nije opušten čovek. Stalno je nervozan. Želi da uradi sve odmah. Ja sam potpuno drugačiji od njega. Smiren sam. Izluđivao sam ga stalno. Hiljadu puta, milion puta, pa čak i sad. Jer sam miran i ništa ne može da me izbaci iz takta - rekao je Jokić.

foto: Fonetap

Nikola Jokić je ostavio sjajan utisak u Nju Orleansu, ali sada želi smo jednu stvar! (VIDEO)

Kao mlada nada NBA i razlog neprospavanih noći u Srbiji, govorio je o ispunjenim snovima, da stoji rame uz rame sa najboljim sportistima i da im pritom parira.

Stiv Hes - trener koji je od Jokića stvorio ZVER: Pio je litre tog j*****g otrova dnevno! (VIDEO)

- Zamislite, ja stojim na terenu, a pored mene Tim Dankan. Njega mnogo volim, a kada sam igrao protiv njega, bila je to zaista velika stvar za mene. A onda dođeš na teren i shvatiš da je on postigao u karijeri mnogo toga, a ako se opteretiš time ništa nećeš da uradiš u toj utakmici. Ne možeš da misliš na njega. Moraš da misliš samo na sebe. Da izađeš na teren i igraš svoju igru.

foto: Reuters

Jokić trenutno uživa u zaslugama svega onoga što je učinio u prethodnom periodu, ali ako dođu teški dani, njegovi saigrači su uz njega.

- U Nikolinom slučaju dosad niko ništa nije rekao loše za njega. Još nije osetio taj deo NBA lige. Ali, hoće sigurno. A u tom trenutku biće najvažnije kakvi te ljudi okružuju i da li će ti pomoći. Ja mislim da će imati prave ljude oko sebe - rekao je njegov saigrač Majk Miler.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.