"SVI ZNAJU ŠTA SE DESI KADA VELIKI POZOVE!" Grci tvrde da je Mirotić odabrao Partizan, ali samo AKO...
Željko Obradović i Nikola Mirotić, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

opa

"SVI ZNAJU ŠTA SE DESI KADA VELIKI POZOVE!" Grci tvrde da je Mirotić odabrao Partizan, ali samo AKO...

"Slučaj 'Mirotić' nema presedan"

Objavljeno: 09:36h

Situacija oko Nikole Mirotića nije blizu epiloga zbog izuzetno komplikovane situacije njegovog ugovora sa Barselonom, pa se čini da bi strpljenje zainteresovanih klubova moglo da bude odlučujuće.

Ali, mnogi žure da što pre kompletiraju timove za sledeću sezonu i nemogu da priušte neizvesnost oko angažmana tako bitnog igrača.

Crvena zvezda je zbog toga, navodno, izašla iz trke za Mirotićem a, posle niza spekulacija prethodnih nedelja, grčki portal SDNA tvrdi da je crnogorsko-španski krilni centar najbliži Partizanu!

Nikola Mirotić
foto: EPA/TOMS KALNINS

- Slučaj 'Mirotić' nema presedan. Od dana kada se saznalo da ga Barsa ne želli, on je ponuđen polovini Evrolige, a on mirno čisti boraniju. Dok nije dobio poziv - aludira grčki novinar na poziv Željka Obradovića pa nastavlja:

- A svi znaju šta se desi kada veliki pozove. Partizan je veliki favorit za Mirotića. U svakom slučaju, to će se dogoditi samo ako se pronađe dogovor između Barselone i Mirotića. Ako i kada do toga dođe, treba podrazumevati da će mu sledeća stanica u karijeri biti Partizan.

Ovo se donekle poklapa i sa informacijama portala "Juhohups" koji je izvestio da su pred Mirotićem sada samo dve opcije - odlazak u Srbiju ili ostanak u Barseloni.

Sa Kataloncima ne može da se dogovori jer zahteva isplatu 75 odsto ostatka dvogodišnjeg ugovora (teškog 22 miliona) i to je sve zaustavilo.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.