NIKAD NIKO KAO VESTBRUK! U Los Anđelesu na meču palo 257 poena i to bez produžetka! (VIDEO)
Foto: Reuters

Neviđeno ludilo

NIKAD NIKO KAO VESTBRUK! U Los Anđelesu na meču palo 257 poena i to bez produžetka! (VIDEO)

Neverovatno je šta je uradio plejmejker Oklahome u drugom poluvremenu protiv Orlanda
Objavljeno: 08:47h

Izuzetna noć u NBA koju je obeležio niko drugi do Rasel Vestbruk!

Odavno nismo videli i u NBA nije bilo takvog igrača poput plejmejkera Oklahome koji ove sezone deluje apsolutno svemoćno, a to je pokazao i protiv Orlanda donevši svom timu pobedu 114:106 i obezbedivši im mesto u plej-ofu.

Nikada niko u istoriji NBA nije ostvario tripl-dabl sa postignutih 57 poena na meču i uz to sakupiti 13 skokova i 11 asistencija. Organizator igre Tandera je na sve to preokrenuo deficit od 13 poena svog tima u poslednja tri minuta i izborio produžetak u kome su stigli do trijumfa.

Ukupno je u u drugom poluvremenu postigao 36 poena za najveći preokret u istoriji Oklahome. Bio je ovo njegov 38. tripl-dabl ove sezone i sada mu fale još tri da se izjednači sa Oskarom Robertsonom.

Kada imaš toliko raspoloženog igrača, ostali u timu ne moraju baš toliko da se ističu mada je Kanter postigao 17 poena na meču. A sa druge strane uzalud je što je čak 6 igrača Medžika odigralo odlično, a predvodili su ih Furnije sa 24 i Terens Ros sa 23, dok je Vučević postigao 11 poena uz 16 skokova.

Golden Stejt nije dozvolio da mu se u San Antoniju desi isto što i Klivlendu, mada nije tako delovalo u početku meča, jer je domaćin imao prednost od 22 poena u prvoj četvrtini.

Međutim, usledilo je lagano topljenje prednosti "mamuza" u nastavku meča i Kari i drugari su čini se uspeli da obezbede prvo mesto u zapadnoj konferenciji za plej-of 110:98.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.