Zvezda je u padu forme, ali ova Radonjićeva izjava će uliti strah u kosti svim njenim rivalima! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nema dilemu!

Zvezda je u padu forme, ali ova Radonjićeva izjava će uliti strah u kosti svim njenim rivalima! (FOTO)

- Posle svakog evroligaškog ciklusa od dva meča nedeljno, bili smo sve slabiji
Objavljeno:

Utakmica sezone stigla je na red možda i ranije nego što su košarkaši Crvene zvezde očekivali.

Treći, odlučujući meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, od kojeg zavisi evroligaška perspektiva i egzistencija kluba, biće odigrana 4. aprila.

Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)

Zasad se zna da šampion neće ugostiti Podgoričane u hali “Aleksandar Nikolić”, zbog postavljanja podloge za teniski derbi Srbije i Španije u Dejvis kupu, ali ne i gde će se voditi bitka za finale. Opcije su dvorana u Železniku, “Kombank arena”...

U drugoj polufinalnoj utakmici u Podgorici, odnosno 59. za crveno-bele od početka sezone, tim trenera Dejana Radonjića ličio je na ošamućenog maratonca koji istrčava poslednje kilometre.

- Posle svakog evroligaškog ciklusa od dva meča nedeljno, bili smo sve slabiji - objašnjava Radonjić.

- Ovo nam je bio peti, s tim da smo ranije imali više energije, jer je bio početak sezone. Obezbedili smo prvo mesto na vreme, pa smo mogli da razmišljamo od meča do meča. U međuvremenu, povrede su uticale na to da se igrači troše više nego što smo želeli. U sedam dana igrali smo protiv velikih timova, Olimpijakosa na jednu loptu, i Barselone, putovali smo između tih mečeva. Nije ih lako sve ni nabrojati, a kamoli igrati - rekao je Radonjić.

Oglasili se Grobari povodom napada na Ruse! Izazvaće reakciju i Delija i Fratrije! (VIDEO)

Radonjić se delimično slaže sa konstatacijom da je ekipa sa 12 upotrebljivih igrača pravljena da bi se lakše izdržali napori nikad zahtevnije takmičarske sezone.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.