ŠPANCI PIŠU: Panter ostao u Partizanu zbog Mirotića?
Kevin Panter, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

ŠPANCI PIŠU: Panter ostao u Partizanu zbog Mirotića?

Španski klub ima velike probleme oko dovođenja novih igrača

Objavljeno: 19:47h

Košarkaško leto u Evropi je tek počelo, transferi se vrše na svakom ćošku, a već je viđeno i nekoliko velikih potpisa u timovima širom Evrolige. Jedan od najvećih jeste i potpis Kevina Pantera, koji će i naredne dve sezone ostati u Partizanu, dok se i dalje čeka odluka oko Nikole Mirotića.

Kevin Panter je bio već viđen kao bivši košarkaš Partizana, pošto je dostigao i navodni ugovor sa Barselonom koja je pripremila neverovatnu cifru za ovog košarkaša, koja se i njemu dopala.

Međutim, nedugo zatim je Kevin Panter odlučio da ostane u klubu, da prihvati i bolje uslove Partizana i ostane u Beogradu. Odmah je za njim to uradio i Zek Ledej, a potom i Aleksa Avramović, dok Španci iznose i jednu zanimljivu teoriju o potpisu kapitena crno-belih.

Kevin Panter
foto: Starsport©

Naime, španska "Marka" tvrdi da je transfer Pantera u Barselonu propao samo zbog Nikole Mirotića, koji i dalje nije rasčistio, a gde španski reprezentativac traži od ekipe iz Blaugrane da mu isplati celokupan preostali ugovor.

Nije Barselona u preterano sjajnoj poziciji, pa zato i ne mogu da isplate čitav ugovor, te traže dogovor. Marka navodi da je to razlog i zašto Panter nije potpisao, jer su se u Barseloni uplašili za svoj novac.

Barselona je u međuvremenu potpisala ugovor sa Đoelom Parom iz Huventuda, poslali su ponude za Vilija i Huanča Ernangomeza, dok Marka tvrdi da su se zbog toga oprostili od Pantera, za šta krive Mirotića.

Takođe, Marka u svom tekstu ističe i da je Panatinaikos novi klub koji se zanima za Nikolu Mirotića, pored Monaka.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.